Βιβλίο

«Μετά Βίας»: Παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Αντώνη Πάσχου

«Μετά Βίας»: Παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Αντώνη Πάσχου

Οι Εκδόσεις Bell μας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος Μετά Βίας του Αντώνη Πάσχου, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019, στις 19:00, στο βιβλιοπωλείο Επί Λέξει (Ακαδημίας 32 & Λυκαβηττού, τηλ.: 210-3388054).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Μαριαλένα Σπυροπούλου, συγγραφέας, ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεύτρια και ο Νίκος Κουρμουλής, δημοσιογράφος.

Μυθιστόρημα μιας βίαιης ενηλικίωσης, το Μετά Βίας είναι η σκληρή ιστορία ενός εφήβου με φόντο την ελληνική επαρχία του ’90, τις καταλήψεις, τις εκδρομές, τις φάρσες και τις σχολικές περιπέτειες, πριν η λέξη bullying μπει στην καθημερινότητά μας.

Κάποτε ο Αλέκος ρωτούσε τη μητέρα του γιατί η αυτοκτονία είναι αμαρτία. Πλέον αποφεύγει να μιλήσει για οτιδήποτε. Το σχολείο έχει μετατραπεί σε κόλαση και οι συμμαθητές του σε βασανιστές. Κρατά κατάλογο με τις αποτυχίες του, και δεν τολμά να μιλήσει ούτε στη Στέλλα, το κορίτσι που του αρέσει.

Ώσπου στην πρώτη λυκείου κάθεται στο ίδιο θρανίο με τον Ροκ, τον πιο δημοφιλή συμμαθητή του, αστέρι στην μπάλα και φημισμένο για τους καυγάδες του. Θα παραμείνει ο Αλέκος στόχος των νταήδων ή θα τους μοιάσει; Θα αλλάξει από θύμα σε θύτη; Και με τι κόστος;

Απρόβλεπτες καταστάσεις και απανωτά λάθη θα τον φέρουν αντιμέτωπο με συμμαθητές, καθηγητές, γονείς και την αστυνομία.

Ο Αντώνης Πάσχος γεννήθηκε το 1979, μεγάλωσε στις Σέρρες και ζει στην Αθήνα. Διηγήματά του έχουν δημοσιευτεί σε ιστοσελίδες, περιοδικά και ανθολογίες. Το Μετά Βίας είναι το δεύτερο μυθιστόρημά του.

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews