Μουσική

“Μικρόφωνο για τρεις” στην Σφίγγα! 

“Μικρόφωνο για τρεις” στην Σφίγγα! 

Μια μουσική πρόσκληση. Μια ετερόκλητη συνάντηση. Μια συνάντηση με κοινό σημείο τα τραγούδια. Τα τραγούδια που αγαπάμε και μας ενώνουν.  

Η Άννα Μελίτη, ο Βαγγέλης Δούβαλης και η Μαρία Πλυτά, ενώνουν τις φωνές, το κέφι και την αγάπη τους για τη μουσική και μας παρουσιάζουν την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023, την μουσική παράσταση Μικρόφωνο για τρεις. 

Ταξιδεύουν σε νότες έντεχνες και λαϊκές, με πινελιές ροκ, με χαρακτήρα προσωπικό, και διάθεση μοιράσματος. Μοιράζονται τη σκηνή και το μικρόφωνο, σε μια μουσική περιπέτεια με άξονα τον βασικό συνοδοιπόρο, το κοινό.  Τραγούδια σύγχρονα και παλιά που η αγάπη του κόσμου τα έκανε κλασσικά. Η προσέγγιση τους εντελώς προσωπική, και η έκφραση τους σφραγισμένη από την τραγουδιστική προσωπικότητα του καθενός. 

Η Άννα Μελίτη, με πλούσια εμπειρία και παρουσία στην ελληνική δισκογραφία, με συνεργασίες με σπουδαίους δημιουργούς του ελληνικού πενταγράμμου, φέρνει στην σκηνή, μαζί με την τεχνική της αρτιότητα και μια νέα, δική της ματιά, σε γνωστά τραγούδια. 

Ο Βαγγέλης Δούβαλης, με σημαντικές συνεργασίες στο βιογραφικό του, με τον λυρικό του τρόπο και τον βαθιά έντεχνο χαρακτήρα του, δίνει το δικό του στίγμα στις μουσικές και μας συστήνει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία. 

Η Μαρία Πλυτά με τον αισθαντικό της τρόπο και την θεατρική χροιά της, δίνει τη δική της ατμοσφαιρική διάσταση σε ερμηνείες, παλιές και σύγχρονες, που αγαπήθηκαν από το κοινό. 

Μαζί τους, ο Γιώργος Σχοινάς στο πιάνο και το ακορντεόν και ο Αντώνης Κουτελιέρης στην κιθάρα και το λαούτο.  

Κυριακή 26 Νοεμβρίου  

Ώρα έναρξης: 20.30 

Eίσοδος: 12 ευρώ 

Μουσική σκηνή Σφίγγα, Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13), τηλ. 6987844845, 2114096149 

??????????

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link