Βιβλίο

«Μπέρδεψε τα γράμματα και φτιάξε μια λέξη»

«Μπέρδεψε τα γράμματα και φτιάξε μια λέξη»

της Δανάη Στεργίου από τις εκδόσεις Βακχικόν

Η Σόφη η κουκουβάγια δυσκολεύεται να διαβάσει και να γράψει. Δεν μπορεί να βάλει τα γράμματα στη σειρά και προτιμά να ζωγραφίζει τις λέξεις. Θα τη βοηθήσει άραγε η αγάπη της Σόφης για τη ζωγραφική στην ανάγνωση και στη γραφή;

Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να ωθήσει τα παιδιά που εμφανίζουν οποιαδήποτε δυσκολία στη σχολική ζωή να την εκφράσουν σε γονείς και δασκάλους, ώστε να υπάρξει διαφορετική προσέγγιση του θέματος. Οι ενήλικες οφείλουν να «σκύψουν» πάνω από θέματα, που απασχολούν τα παιδιά και να τα αντιμετωπίσουν παρέα.

Εικονογράφηση: Αναστάσιος Ζέρβας

ISBN: 978-618-5662-21-9

Σελίδες: 26

Η Ιορδάνα (Δανάη) Στεργίου γεννήθηκε στην Έδεσσα το 1986 και μεγάλωσε στο χωριό Ίδα του Ν. Πέλλας. Είναι παντρεμένη με τον Αναστάσιο Ζέρβα κι έχουν αποκτήσει μαζί τρεις κόρες κι έναν γιο. Αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) το 2008. Έκτοτε εργάζεται ως εκπαιδευτικός σε δημόσια δημοτικά σχολεία ανά την Ελλάδα. Έχει ολοκληρώσει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με τίτλο «Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση». Επιπλέον, έχει επιμορφωθεί στην Ειδική Αγωγή και στη Σχολική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Το 2020 κυκλοφόρησαν τα παιδικά της βιβλία: Η μάσκα του «μπορώ» να νικήσω τον ιό (εκδόσεις Μένανδρος), και Το μαγικό σεντόνι της Πρωτοχρονιάς (ιδ. έκδοση, e-book).

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link