Βιβλίο

«Μπιζζζζ»

«Μπιζζζζ»

των Άγγελου Αγγέλου και Έμης Σίνη σε εικονογράφηση της Ντανιέλας Σταματιάδη από τις εκδόσεις Ίκαρος

-Μα, τώρα βρήκε να έρθει;

-Από πού ξεφύτρωσε;

-Βοήθεια, θα μας τσιμπήσει!

Το μάθημα γεωγραφίας διακόπτεται από έναν απρόσμενο εισβολέα: ένα έντομο πετάει ξαφνικά μέσα στην τάξη, φέρνοντας τα πάνω κάτω! Ο ήχος των φτερών του, αποκαλύπτει τον σπάνιο, περαστικό επισκέπτη. Μα, τι κάνει ένας μπάμπουρας στην τάξη;

ISBN: 978-960-572-417-7

Σελίδες: 32

ΗΛΙΚΙΕΣ: από 3 ετών

O Άγγελος Αγγέλου και η Έμη Σίνη έχουν γράψει δεκάδες βιβλία και θεατρικά έργα για παιδιά, ενώ το συγγραφικό τους έργο έχει βραβευτεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είναι ιδρυτές της ομάδας Κοπέρνικος που, από το 2007, δημιουργεί πρωτότυπες και ποιοτικές παραστάσεις για παιδιά κάθε ηλικίας. Θεατρικά τους έργα έχουν ανέβει με επιτυχία στο Εθνικό Θέατρο, στο Μέγαρο Μουσικής, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και σε άλλα σημαντικά θέατρα της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του εξωτερικού. Από τις εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί επίσης το βιβλίο τους Ένας πραγματικός ιππότης, που απέσπασε το Βραβείο Καλύτερου Εικονοβιβλίου 2020 από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου (Greek ΙΒΒΥ).

Η Ντανιέλα Σταματιάδη είναι απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών και ασχολείται με την εικονογράφηση παιδικού βιβλίου πολλά χρόνια, ενώ παράλληλα διδάσκει σε σχολή ζωγραφικής. Οι εικονογραφήσεις της έχουν διακριθεί πολλές φορές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Από τις εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί και το πρώτο βιβλίο που έγραψε και εικονογράφησε η ίδια, με τίτλο Θέλω!

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link