Βιβλίο

«Νοστράδαμος: Πορεία προς την Αποκάλυψη»

«Νοστράδαμος: Πορεία προς την Αποκάλυψη»

Για πρώτη φορά, βρίσκονται σε ένα βιβλίο όλες οι προφητείες του Νοστράδαμου μεταφρασμένες στα ελληνικά, με σχόλια, παρατηρήσεις και ιστορικές αναφορές σε επανέκδοση από τις εκδόσεις Anubis!

Ολόκληρη η πορεία των τελευταίων χρόνων του Μεσαίωνα, της Αναγέννησης, της νεότερης Ευρώπης αλλά και του μέλλοντος του κόσμου μας περνά μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου, σε μια μαγική καταγραφή, με τη βοήθεια των προφητικών τετράστιχων του μεγάλου οραματιστή του Salon de Craux. Επαναστάσεις, συνωμοσίες, πόλεμοι, δολοφονίες, η μεγαλοσύνη και το δράμα των χρόνων που θα έρθουν, τα πυρηνικά ατυχήματα και η χρήση χημικών, ο οικολογικός βιασμός του πλανήτη και ο τρόπος που αυτός θα μας εκδικηθεί, οι σύγχρονοι ευρωπαϊκοί πόλεμοι και η μελλοντική μεγάλη σύγκρουση δεν είναι παρά μόνο μερικές από τις εικόνες που περιγράφει ο μεγάλος προφήτης του 16ου αιώνα, μέσα από τους στίχους των Αιώνων του.

Μαζί τους, όμως, στις σελίδες του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας ακούγεται από τον Νοστράδαμο και μια μεγαλειώδης και σπαρακτική κραυγή – προειδοποίηση για εκείνα που πρόκειται να συμβούν, και ίσως και μερικές δυσδιάκριτες, κρυμμένες σε παράξενους συμβολισμούς, συμβουλές για το τι θα μπορούσε να κάνει η ανθρωπότητα για να δραπετεύσει από την τραγική της μοίρα…

4 εκδόσεις

Πάνω από 5.000 πωληθέντα αντίτυπα

Συγγραφέας: Τέλης Λιβανίδης

ISBN: 978-960-623-526-9

Σελίδες: 576

Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία

Ο Τέλης Λιβανίδης γεννήθηκε το 1951 στην Αθήνα. Σπούδασε Οικονομικά και Πληροφορική στην Ελλάδα, την Ελβετία και τον Καναδά. Συνεργάστηκε με πολλά ειδικά περιοδικά σε θέματα εκλαϊκευμένης επιστήμης και τεχνολογίας. Μεταξύ άλλων, έγραψε βιβλία για τις προφητείες του Νοστράδαμου και την ιστορία των εσωτερικών δογμάτων. Έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2013, αφήνοντας πίσω του ένα πλούσιο ερευνητικό και συγγραφικό έργο.

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews