Βιβλίο

«Ο Φτερωτός Κλέφτης»

«Ο Φτερωτός Κλέφτης»

της Χριστοφίλη Λεκκάκου από τις εκδόσεις Βακχικόν

Ο Ντάνιελ, είναι ο μόνος από την οικογένειά του που δεν επιβιώνει από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ήταν μόλις 12 ετών. Το τραγικό αυτό γεγονός, ακολουθεί η μεταφορά του σε έναν Κόσμο που ξεπερνά ακόμη και τους πιο μαγευτικούς των αγαπημένων του βιβλίων, στον Φτερωτό Κλέφτη.

Εκεί, θα γνωρίσει τον Θεό και σταδιακά, μέσα από τις συζητήσεις τους, τον Κόσμο όλο. Μαθαίνει για τον άνθρωπο περισσότερα από όσα κατάφερε να εντοπίσει στη σύντομη ζωή του στη Γη, μαθαίνει για τον έρωτα, για την ψυχή, για τα συναισθήματα, για τα ζώα.

Ανακαλύπτει το πολύκροτο μυστικό του Θεού, ενώ επίσης, αγγίζει και την πιο σπουδαία αλήθεια: «Δεν είναι η ευτυχία το τέρμα. Είναι η συμπόνια». Αν ο Θεός κρίνει πως κατάφερε να φτάσει στο δικό του τέρμα, θα προσφέρει στον μικρό Ντάνιελ την ύψιστη ευκαιρία: Την επιστροφή του στη Γη.

ISBN: 978-618-5662-20-2

Σελίδες: 158

Η Χριστοφίλη Λεκκάκου γεννήθηκε το 1991 στην Αθήνα και είναι ασκούμενη δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Σπούδασε Παιδαγωγικά Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά το ενδιαφέρον της για τη Νομική υπερίσχυσε. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ελλάδα, συνέχισε με το δεύτερο πτυχίο της στην Κύπρο. Η αγάπη της για το βιβλίο και τη συγγραφή, την ακολουθεί απ’όταν θυμάται τον εαυτό της. Ο Φτερωτός Κλέφτης, ένα φιλοσοφικό μυθιστόρημα, είναι το πρώτο της βιβλίο.

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

 • «Αθέατος πόνος»

  της Emily Wells από τις εκδόσεις Ίκαρος Μία συναρπαστική καταγραφή της χρόνιας ασθένειας, που εξερευνά την πολύπλοκη...

 • «Ο Βασιλιάς της Αλαζονείας»

  της Ana Huang από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος Μετά τον Βασιλιά της Οργής, η μπεστ σέλερ συγγραφέας Άννα...

 • «Οικογένεια Άντερσον»

  Από τις εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της Ευλαμπίας Τσιρέλη σε εικονογράφηση του Αλέκου Παπαδάτου. Ένα...

 • «Ρίζες»

  του Γιάννη Ρούσου από τις εκδόσεις Λέμβος Η ζωή ενός ανθρώπου είναι μια συνεχής ακολουθία στιγμών. Έτσι,...

Copyright © 2015-2016 Clevernews