Διαγωνισμοί

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης στη μουσική σκηνή «ΓΡΑΜΜΕΣ»: Κερδίστε προσκλήσεις για την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης στη μουσική σκηνή «ΓΡΑΜΜΕΣ»: Κερδίστε προσκλήσεις για την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου

Μια ιδιαίτερη μουσική εμπειρία που στη συνέχεια γίνεται εθισμός για τον ακροατή! Η «ανατρεπτική του» αισθητική και ταυτόχρονα η τομή που «τολμά» στην παράδοση, συνθέτουν λόγους για να τον παρακολουθήσεις. Από τη μία  ισχυρή κληρονομιά που «κουβαλά» στους ώμους του, αυτή της κρητικής καταγωγής του, αλλά και η δεινότητά του να εκφράζεται επί σκηνής, όχι μόνο μέσα από τη γνώση αλλά κυρίως μέσα από την αγάπη του για την Κρήτη είναι στοιχεία με μεγάλο εύρος γι” αυτόν που «απορεί» με το «φαινόμενο» που έχει μπροστά του!

Στο πρόγραμμα μεταξύ άλλων θ’ ακουστούν τραγούδια απο την δισκογραφία του αλλά  και ανέκδοτα κομμάτια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα. Μάλιστα ένα από αυτά ακούγεται στους τίτλους αρχής και τέλους της σειράς »ΜΠΡΟΥΣΚΟ» που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.Επίσης θ ακουστούν μουσικές αγαπημένων τραγουδοποιών και συνθετών πάντα με την  ξεχωριστή προσέγγιση του Μιχάλη.

Το πάθος που εκπορεύεται από τον Μιχάλη Τζουγανάκη και δονεί έντονα το κοινό του είναι μοναδικό για τον καθένα και διαφορετικής κλίμακας! Για τους «πρωτάρηδες» ακροατές είναι «σοκ»! Για τους «πιστούς», είναι συνεχής έκσταση…

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013 τα μεσάνυχτα να:

  1. Κάνετε like στο Fan Page μας στο Facebook
  2. Κοινοποιήστε την ανάρτηση του διαγωνισμού στο προφίλ σας
  3. Αφήσετε το σχόλιό σας με το ονοματεπώνυμό σας στην ανάρτηση του διαγωνισμού

Οι τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στην ιστοσελίδα μας.

Καλή σας επιτυχία!

Σχόλια

Διαγωνισμοί

Περισσοτερα στην κατηγορια Διαγωνισμοί

Copyright © 2015-2016 Clevernews