Βιβλίο

«Ο Σκύλος είναι τζαζ» (Jazz Dog)

«Ο Σκύλος είναι τζαζ» (Jazz Dog)

της Marie Voigt από τις εκδόσεις Ίκαρος

Ένα τρυφερό βιβλίο που μας εμπνέει να είμαστε ο εαυτός μας και να ζούμε την κάθε στιγμή με τον ρυθμό που μας ταιριάζει.

Σ’ έναν κόσμο χωρισμένο σε γάτες που παίζουν τζαζ και σκύλους που παίζουν ροκ, ένας μικρός σκύλος αποφασίζει να πάει ενάντια στο ρεύμα: τολμά να ακολουθήσει τη μουσική που έχει στην καρδιά του, κάνοντας αυτό που πραγματικά τον ευχαριστεί. Με τεράστια επιμονή και παρά την αντίδραση που συναντά, καταφέρνει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, και να παρασύρει στη μουσική ολόκληρο τον κόσμο!

Ένα υπέροχο βιβλίο που μας προτρέπει να είμαστε γενναίοι, και γεμάτοι αυτοπεποίθηση ώστε να απολαύσουμε τη ζωή με τον δικό μας ρυθμό. Στην πραγματικότητα όλοι πρέπει να είμαστε περισσότερο «τζαζ»!

Τι όμορφο βιβλίο! Γραμμένο και εικονογραφημένο έξοχα, μεταφέροντας ένα συγκινητικό μήνυμα σε κάθε αναγνώστη. Το βιβλίο Ο Σκύλος είναι τζαζ είναι έξυπνο και γλυκό. Η Marie Voigt δεν είναι απλώς μια συγγραφέας και εικονογράφος παιδικών βιβλίων, είναι μια πραγματική έμπνευση.

Μετάφραση: Αντώνης Παπαθεοδούλου

ISBN: 978-960-572-274-6

Σελίδες: 32

Ηλικίες: από 3 ετών

H Marie Voigt έχει πτυχίο στη Τεχνολογία των Μέσων Ενημέρωσης και το Marketing. Είχε μια επιτυχημένη καριέρα στην τηλεόραση, το branding και το design, πριν συνειδητοποιήσει ότι η δημιουργία παιδικών βιβλίων τής επιτρέπει να συνδυάζει όλες τις δεξιότητές της με τον πιο ικανοποιητικό τρόπο. Με τη δουλειά της, η Marie ελπίζει να ικανοποιήσει και να εμπνεύσει, ώστε να γίνει ο κόσμος μας έστω και λίγο περισσότερο λαμπερός και χαρούμενος.

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews