Μουσική

Οι Miκro live στο Gazarte roof stage!

Οι Miκro live στο Gazarte roof stage!

Oι πρωτοπόροι της ηλεκτρονικής ποπ, επιστρέφουν μετά από 8 χρόνια στην Αθήνα, για ένα live στο Gazarte roof stage, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου.

Οι MIKRO σχηματίστηκαν το 1997 στη Θεσσαλονίκη από τον Νίκο Μπιζένη [a.k.a Nikonn] (φωνητικά, synths, προγραμματισμός) και τον Γιάννη Λευκαδίτη (κιθάρες-μπάσο-σαξόφωνο-σύνθια).

Οι δύο φίλοι είχαν ένα κοινό όραμα για μια ηλεκτρονική μπάντα με αναφορές σε ποπ, ροκ και πιο εναλλακτικούς ήχους. Και το έκαναν με μεγάλη επιτυχία!

Κατάφεραν να καθιερώσουν τον ήχο των MIKRO. Έναν ήχο «πολυμορφικό» και μοναδικό με στοιχεία από electronica, big beat, dance, break beat, drum n bass, easy listening, pop, disco και rock, συνδυάζοντας ανδρικά και γυναικεία φωνητικά.

Μέσα στα 25 χρόνια της πορείας τους οι MIKRO έδωσαν μεγάλες επιτυχίες, πολλά επιτυχημένα live, 8 studio album, 2 Best of, 3 soundtracks, πολλά CD singles και digital singles και πάρα πολλά remixes σε Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.

Φέτος μετά από 8 χρόνια, επιστρέφουν για να ξεσηκώσουν το Αθηναϊκό κοινό σε μια μοναδική live εμφάνιση, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στο Gazarte roof stage.

Tην βραδιά ανοίγουν οι Lip Forensics.

Οι Μikro είναι:

Νίκος Μπιζένης (a.k.a Nikonn): programming, synths, vocals

Γιάννης Λευκαδίτης all guitars, synths, sax

Chloe Ann: vocals, synths

Χρήστος Ασλανίδης (a.k.a 5irc): drums & pads

Σάββατο 4 Νοεμβρίου

Ώρα προσέλευσης: 20:00

Ώρα έναρξης: 21:00

Tιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 16 ευρώ, Πόρτα: 18 ευρώ

H κατανάλωση δεν είναι υποχρεωτική

Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews