Θέατρο

«Πανόραμα ενός μελαγχολικού»

«Πανόραμα ενός μελαγχολικού»

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά επιμένει στη σύνδεση με τον Πειραιά και παρουσιάζει το «Πανόραμα ενός μελαγχολικού» του συγγραφέα Μανώλη Τσίπου, ως τριλογία/ performance , σε τρείς διαφορετικούς τόπους της πόλης σε σκηνοθεσία Βίκυς Κυριακουλάκου.

To πρώτο μέρος Η ερωτική απώλεια θα παρουσιαστεί στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, στον Πειραιά, τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019, στις 8.30μμ με ελεύθερη είσοδο.

Αναχωρώντας για ένα ταξίδι, μια γυναικεία φωνή μιλά προσωπικά σε τρεις διαφορετικούς τόπους αυτής της γεμάτης ιστορία πόλης, εξομολογείται τις δικές της μύχιες σκέψεις, συνδέει το χθές με το σήμερα.

Με τα την ερωτική απώλεια (Μέρος Α’: 14 Οκτωβρίου 2019), θα ακολουθήσουν : η απώλεια του θανάτου (Μέρος Β’: 29 Δεκεμβρίου 2019), και η αναγέννηση κάποιο καλοκαίρι μέσα σε αίθουσα της πινακοθήκης Ουφίτσι (Μέρος Γ’: 11 Ιανουαρίου 2020)

Στα τρία μέρη ακούγονται αποσπάσματα από τη νουβέλα “Πανόραμα ενός μελαγχολικού” του Μανώλη Τσίπου, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Γαβριηλίδη (Αθήνα, 2018) καθώς και κείμενα της Βίκυς Κυριακουλάκου.

Σκηνοθεσία: Βίκυ Κυριακουλάκου

Κείμενο & δραματουργία: Μανώλης Τσίπος

Eρμηνεία: Βίκυ Κυριακουλάκου – Mανώλης Τσίπος

Διάρκεια Παράστασης: 40’

Ελεύθερη είσοδος για 50 θεατές

14 Οκτωβρίου 2019, 8.30μμ με ελεύθερη είσοδο

Ναυτικό Μουσείο Ελλάδας, Ακτή Θεμιστοκλέους, Πειραιάς, τηλ. 210-45.16.264

Με δελτία προτεραιότητας από το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

Σχόλια

Θέατρο

Περισσοτερα στην κατηγορια Θέατρο

Copyright © 2015-2016 Clevernews