Θέατρο

“Ρομπέν των Δασών, η αληθινή ιστορία”

“Ρομπέν των Δασών, η αληθινή ιστορία”

Από τους Redicolo στο θέατρο Σοφούλη για τρεις παραστάσεις

Μετά από την επιτυχία της κουκλο-θεατρικής παράστασης «ΠΙΝΟΚΙΟ, ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΓΟΡΙ» που παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο, οι REDICOLO επιστρέφουν στο ΘΕΑΤΡΟ ΣΟΦΟΥΛΗ για να πουν σε μικρούς και μεγάλους όλη την αλήθεια για τον έναν και μοναδικό, τον καλυτερότερο, τον διαχρονικότερο σούπερ ήρωα του πλανήτη, ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ!

Ο ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ, γνωστός και ως ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ, είναι ο καλύτερος από όλους και ο καλύτερος σε όλα. Όλοι τον θαυμάζουν για τη γενναιότητά του και όλοι ζητούν τη βοήθειά του. Και ο ΡΟΜΠΕΝ είναι πάντα εκεί, πάντα έτοιμος να πολεμήσει την αδικία, να υπερασπιστεί τους αδύναμους, να αποδώσει δικαιοσύνη. Για μισό λεπτό, όμως. Είναι πάντα εκεί, αλλά πάντα ολομόναχος. Μήπως, τελικά, ακόμα κι ένας σούπερ ήρωας χρειάζεται βοήθεια;

«ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ, Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ». Μια παράσταση σύγχρονου κουκλοθεάτρου για όλη την οικογένεια, με συναρπαστική δράση, επικές ανατροπές, έξυπνο χιούμορ και μουσική που ξεσηκώνει. Μια παράσταση που, με την ενεργή συμμετοχή των παιδιών, αποκαλύπτει την αξία της συλλογικότητας και μιλά για το πόσο σημαντικό είναι το «εγώ» να γίνεται «εμείς» και το πόσο αναγκαίο είναι οι άνθρωποι – ή και οι σούπερ ήρωες –  να προχωρούν στη ζωή ΜΑΖΙ.

Κείμενο: Ματίνα Τσικριτζή

Σκηνοθεσία: Redicolo Θέατρο Κούκλας

Σχεδιασμός – Κατασκευή κουκλών: Redicolo Θέατρο Κούκλας

Μουσική: Γιάννης Μόμτσιος

Trailer: Σταύρος Συμεωνίδης

Παραγωγή: Redicolo Θέατρο Κούκλας

Παίζουν: Γιώργος Γκάλπας, Γιάννης Μόμτσιος

Παραστάσεις: 12, 19 και 26 Οκτωβρίου 2019, στις 17:00

Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά

Ηλικίες: Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών

Τιμές εισιτηρίων: 7€ γενική είσοδος

Θέατρο Σοφούλη, Τραπεζούντος 5, 55 131, Θεσσαλονίκη

Σχόλια

Θέατρο

Περισσοτερα στην κατηγορια Θέατρο

Copyright © 2015-2016 Clevernews