Μουσική

«Solo esta noce»: η Luz Casal στο Christmas Theater!

«Solo esta noce»: η Luz Casal στο Christmas Theater!

Η πιο αισθησιακή φωνή της Μεσογείου, με τη συνοδεία 60μελούς Συμφωνικής Ορχήστρας, τραγουδάει για το πάθος, τον έρωτα και τη ζωή.

H μεγάλη ντίβα της Ιβηρικής, η ανεπανάληπτη Luz Casal, με μια εντυπωσιακή ορχήστρα σπουδαίων μουσικών αλλά και με τη συμμετοχή της δική μας συμφωνικής ορχήστρας Φιλαρμόνια, έρχεται στην Αθήνα για δυο μοναδικές συναυλίες, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαρτίου στο Christmas Theater.

Δύο μελωδικές βραδιές , με τα θρυλικά πλέον «Piensa en mi», «Un Αno de Amor»,«No me importa nada», «Historia de un Amor» και όλες τις μεγάλες επιτυχίες που τόσο αγάπησε το ελληνικό κοινό, σ’ ένα ονειρικά μελωδικό οδοιπορικό με την χαρακτηριστική, λυρική φωνή της Luz Casal σε μια μαγική συναυλία που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά εκτός Ισπανίας.

Η κορυφαία ερμηνεύτρια με τον χαρακτηριστικό προσωπικό και λυρικό της τρόπο, τραγουδά για τον οικουμενικό έρωτα, το καθολικό πάθος, για την ίδια τη ζωή!

Η Luz Casal, η «μούσα του Almodóvar» όπως την αποκαλούν διεθνώς, με μια φωνή γεμάτη ένταση και εκφραστικότητα, ιδιαίτερη σαν τη θάλασσα, πότε ήρεμη και γαλήνια και πότε σπαρακτικά θυμωμένη, πάντα όμως σαγηνευτική, κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ το 1982 γνωρίζοντας αμέσως την παγκόσμια καταξίωση. Η συμμετοχή της στα soundtracks των ταινιών του μεγάλου Ισπανού σκηνοθέτη ήταν αυτή που εκτίναξε στα ύψη τη δημοτικότητά της.

Η Luz Casal, ανανεώνει το ραντεβού της με τους Έλληνες φίλους της, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαρτίου, στη φιλόξενη σκηνή του CHRISTMAS THEATER.

Σάββατο 11 Μαρτίου, ώρα 21:00

Κυριακή 12 Μαρτίου, ώρα 20:00

Τιμές Εισιτηρίων: VVIP: 90 ευρώ, VIP: 80 ευρώ, A΄ Ζώνη: 70 ευρώ, Β΄ Ζώνη: 60 ευρώ, Γ΄ Ζώνη: 50 ευρώ, Δ’ Ζώνη: 40, E’ Ζώνη: 30 ευρώ, Παιδικό – Φοιτητικό – Ανέργων: 25 ευρώ στην Ε’ Ζώνη, Θέσεις ΑΜΕΑ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση): 25 ΕΥΡΩ, ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΑΜΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ 211 77 01 700

CHRISTMAS THEATER

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link