Κινηματογράφος

«Στα καλά καθούμενα»

«Στα καλά καθούμενα»

Η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Τζόυς Ευείδη πρωταγωνιστούν στην κωμωδία της χρονιάς του Νίκου Ζαπατίνα που έρχεται 23 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους!

Η ζωή του Μπάμπη (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος), θα ανατραπεί  μετά την επεισοδιακή συνάντηση του με την ωραία και δυναμική Αθηνά (Ζέτα Μακρυπούλια). Οι δυο τους θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Ένα πιάνο που κρύβει ένα μεγάλο θησαυρό, και που κανείς δεν γνωρίζει, η Εύα (Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους) που το έχει σκάσει από το σπίτι της, μια περιουσία που αναζητά κληρονόμο, μια άπιστη αρραβωνιαστικιά, η εμπλοκή της αστυνομίας, ένα ύποπτο μοναστήρι και τελικά ο απρόσκλητος έρωτας μας φέρνουν μια κωμωδία για όλα όσα μπορούν να μας συμβούν… στα καλά καθούμενα!

Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Μακρυπούλια, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου, Τζόυς Ευείδη, Ναταλία Δραγούμη, Τάσος Παλαντζίδης, Θωμαϊς Ανδρούτσου, Γιώργος Κοψιδάς

Guest star ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Τη μουσική υπογράφει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ερμηνεύει το τραγούδι μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη.

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει από την MINOS-EMI

Μια παραγωγή της εταιρείας Καραγιάννης – Καρατζόπουλος

Ήχος: Νίκος Παπαδημητρίου

Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Διεύθυνση παραγωγής: Μάρια Ρεπούση

Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής:  Γιάννης Τζιβραϊλης

Παραγωγή: Μιχάλης Παναγιωτόπουλος

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Νίκος Ζαπατίνας

Διάρκεια: 92 λεπτά

23 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους από την Feelgood

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews