Βιβλίο

«Στα Όρια του Έρωτα»

«Στα Όρια του Έρωτα»

της Έλενας Αντωνίου από τις εκδόσεις Silk

Εκείνος αγωνίζεται στα τερέν για τη νίκη. Εκείνη δεν εμπιστεύεται κανέναν. Μαζί θα σπάσουν τα όριά τους –και θα γνωρίσουν τη μαγεία του έρωτα.

Μόλις ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της στην ψυχολογία, ο πατέρας της καλεί τη Δάφνη Ανδρέου να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αναλάβει την πιο σημαντική επιχείρησή του, την ομάδα βόλεϊ ανδρών, που έχει αξιώσεις για πρωτάθλημα.

Η Δάφνη εγκαταλείπει το Παρίσι, τα σχέδια και το μνηστήρα της και φτάνει στην Ελλάδα. Θέλοντας να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά της, αναλαμβάνει τη θέση της ψυχολόγου και δημιουργεί μια υπέροχη σχέση με όλους τους παίκτες, εκτός από έναν.

Ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Λυγερός, μοιάζει απρόσβλητος στην επιμονή της ψυχολόγου του να μπει στο μυαλό και την ψυχή του. Μοναδικός του στόχος να φτάσει στην κορυφή του πρωταθλήματος και στη συνέχεια να πετύχει μια μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού για εκείνον και τη σύντροφό του.

Πόσο εύκολο είναι για τη Δάφνη να τηρήσει την επαγγελματική της δεοντολογία και να μην υποκύψει στη γοητεία του χαρισματικού αθλητή, γκρεμίζοντας την ήρεμη ζωή της; Και πόσο εύκολο είναι για τον Νίκο να παραμείνει προσηλωμένος στους στόχους του και να μην αφήσει την ψυχολόγο να μπει στην καρδιά του διαλύοντας τον κόσμο του; Η σύγκρουση είναι δεδομένη, καθώς τα πρέπει τους αντιπαλεύουν τα θέλω τους. Και ο έρωτας φτάνει και τους δύο στα όριά τους, ιδίως όταν αποκαλύπτεται το ψέμα της Δάφνης και ο Νίκος γεμίζει μίσος για εκείνη που λίγο πριν ήταν το σύμπαν του.

ISBN: 978 960 620 886 7

Σελίδες: 440

Η Έλενα Αντωνίου είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Γεννήθηκε στη Λάρισα, κατάγεται από τη Μήλο και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται. Σπούδασε κλασική φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Λατρεύει τις ερωτικές ιστορίες, ενώ γράφει και η ίδια από την εφηβική ηλικία. Αγαπά τα ταξίδια, τα βιβλία, τις ρομαντικές κομεντί και την κάντρι μουσική. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε διαδικτυακά μέσα ως news editor. Είναι μέλος της RWA –της Αμερικανικής Ένωσης Συγγραφέων Αισθηματικού Μυθιστορήματος. Τον Οκτώβριο του 2017, το Καθώς Έπεφτε η Νύχτα εγκαινίασε τη συνεργασία της με τη ΧΑΡΛΕΝΙΚ. Ακολούθησαν τα Πέρα από τις Σκιές, Έρωτας στις Φλόγες του Πολέμου, Στην Τελευταία Στροφή, Τα Δάκρυα του Πάθους, Μετά τα Δάκρυα του Πάθους, Μια Σταγόνα Έρωτα και To Τίμημα της Εκδίκησης.

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews