Βιβλίο

«Dune: Οίκος των Ατρειδών, Τόμος Β’»

«Dune: Οίκος των Ατρειδών, Τόμος Β’»

Το επίσημο προοίμιο του εμβληματικού Dune σε graphic novel συνεχίζεται με το δεύτερο τόμο της σειράς από των best selling συγγραφέων Brian Herbert και Kevin J. Anderson από τις εκδόσεις Anubis

Ο Λίτο Ατρείδης φέρνει νέα για την επανάσταση που ετοιμάζεται στον Ιξ, αλλά οι ηγέτες της πόλης παίρνουν μια απόφαση που ίσως βάλει σε κίνδυνο τις ζωές όλων, καθώς ο διάδοχος του θρόνου, Πρίγκιπας Σαντάμ, σχεδιάζει να κατακτήσει τον πλανήτη.

Στο μεταξύ, ο Πάρντοτ Κάινς αρχίζει να εξαπλώνει το εξωπραγματικό του όνειρο να γεωδιαμορφώσει τον πλανήτη των ερήμων, τον Ντιουν, σε μία όαση, καθώς οι Φρέμεν αρχίζουν να αμφισβητούν τα κίνητρά του… αλλά και το αν μπορεί να εκπληρώσει τους στόχους του.

Το «Dune: Οίκος των Ατρειδών», που περιλαμβάνεται στη λίστα μπεστ σέλερ των New York Times, μεταφέρεται για πρώτη φορά σε κόμιξ, σε εικονογράφηση του Dev Pramanik (Paradiso) και σε διασκευή και σενάριο των Brian Herbert και Kevin J. Anderson, οι οποίοι υπογράφουν και το ομότιτλο μυθιστόρημα, που είναι βασισμένο στις σημειώσεις του δημιουργού του Dune, Frank Herbert.

Από τις Εκδόσεις Anubis κυκλοφορεί ο πρώτος τόμος της σειράς με τίτλο «Dune: Οίκος των Ατρειδών, Τόμος Α’».

Περιλαμβάνει τα τεύχη #5-8 του κόμιξ «Dune: House Atreides».

Συγγραφέας: Brian Herbert & Kevin J. Anderson

Εικονογράφηση: Dev Pramanik

Μετάφραση: Ορέστης Μανούσος

Τίτλος Πρωτοτύπου: Dune: House Atreides – The Graphic Novel

Σειρά: Dune: House Atreides, Vol 2

ISBN: 978-960-623-304-3

Σελίδες: 112

Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews