Βιβλίο

«Στο Λίκνο της Εκδίκησης»

«Στο Λίκνο της Εκδίκησης»

της Carmella (Καρμέλα Κατσαμένη) από τις εκδόσεις Silk

Ένας όρκος τιμής σφραγισμένος με αίμα.

Κι εκείνη πρέπει να συνεχίσει τη βεντέτα που έχει αφετηρία χρόνια πριν…

Ο απρόσιτος Άντζελο Μπρόσον. Πρωτοπόρος στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας, παγερός επιχειρηματίας και… ο στόχος της Σάιλα Λι. Ο εχθρός που πρέπει να εξοντώσει.

Χωμένη κάτω από το καυτό νερό η Σάιλα με τα μάτια κλειστά και την καρδιά να χτυπάει με χίλια, προσπάθησε να βάλει το είναι της σε τάξη, μα τη δεδομένη στιγμή της φαινόταν αδύνατον. Ακόμα δεν μπορούσε να πιστέψει ότι τα είχε καταφέρει. Χτύπημα κάτω από τη μέση, που μόνο ένα γυναικείο μυαλό θα μπορούσε να σκαρφιστεί. Έτρεχε το νερό πάνω στο δέρμα της, μα είχε την αίσθηση ότι τα καυτά του χέρια δεν την είχαν αποχωριστεί στιγμή. Ένιωθε ακόμα πάνω της την αφή του. Πέρασε τρεμάμενη τα ακροδάχτυλα στα χείλη της, που τα ένιωθε κι αυτά ακόμα πρησμένα από τα κατακτητικά φιλιά του.

Τίναξε το κεφάλι να ελευθερωθεί από την εικόνα του, μα τον αντίκριζε ξανά και ξανά να σκύβει και να παίρνει τις ανάσες της. Το ρίγος ανάμεσα στα πόδια της εμφανίστηκε πάλι, ζητώντας μια απαγορευμένη ικανοποίηση, και το στομάχι της αναπήδησε από έναν πρωτόγνωρο ίλιγγο. Έχωσε τα νύχια της με όλη της τη δύναμη στα πλευρά της αγκαλιάζοντας τον εαυτό της, μπας κι εξαγνίσει το δαίμονα που κατάφερε να χωθεί μέσα της, μα ούτε αυτό τη βοήθησε. Έπρεπε να ξεχάσει, να διαγράψει αυτό το κομμάτι της νύχτας μια για πάντα.

Ήταν εχθρός της κι αργά ή γρήγορα θα τον αποτελείωνε. Ο όρκος είχε δοθεί και τίποτα δε θα την έκανε να σταματήσει, ώσπου να του πάρει τα πάντα. Μιας και εκείνος της έκλεψε όλη της τη ζωή…

ISBN: 978 960 620 893 5

Σελίδες: 288

Η Καρμέλα Κατσαμένη γεννήθηκε στην Αθήνα, από μητέρα Γαλλίδα και πατέρα Έλληνα. Αποφοίτησε από ανώτατη σχολή λογιστικής στη Γαλλία, όπου και εργάστηκε ως το 1992 ως υπεύθυνη ισολογισμών και οικονομικών δεδομένων. Η έρευνά της επικεντρώθηκε στην τηλεπαθητική και τηλεμαγνητική ικανότητα του ανθρώπου. Ταυτόχρονα παρακολούθησε σεμινάρια πρακτικής παραψυχολογίας και μεταφυσικών επιστημών σε πολλές χώρες στις οποίες ταξίδεψε. Από το 2004 μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί τα βιβλία της Με τα Μάτια της Μοίρας, Κι αν είναι αλήθεια τολμάς να πεθάνεις, Σκότωσέ με, Απόλυτος έλεγχος, Ζωή μου (που μεταφέρθηκε στη μικρή οθόνη ως σειρά στο Mega Κύπρου και στο Star Ελλάδος με την ίδια τη συγγραφέα ως σεναριογράφο και υπεύθυνη πλοκής και ανάπτυξης του έργου), INDIGO μια μικρή Θεός και Το Χάδι του Αγγέλου.

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews