Μουσική

«Taste the Music»

«Taste the Music»

Η United We Fly εγκαινίασε τον Φεβρουάριο την ενότητα “Taste the Music”, μια σειρά συναυλιών, στις οποίες αγαπημένοι, αλλά και ανερχόμενοι, νέοι καλλιτέχνες, αλληλεπιδρούν με διάθεση πειραματισμού και υπόσχονται ιδιαίτερες εμφανίσεις, εμπνευσμένες από την ξεχωριστή ατμόσφαιρα μοναδικών χώρων. Το Taste the Music επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο συναυλιών εκεί που όλα ξεκίνησαν, στον υποβλητικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου. Την Πέμπτη 16 Μαΐου ο Moa Bones μας υποδέχεται σε ένα ιδιαίτερο live set.

Ο Δημήτρης Αρώνης aka Moa Bones, μας καλεί στην πρώτη και μοναδική full length συναυλία του για φέτος στην Αθήνα. Στο μυστικιστικό περιβάλλον της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου, θα ακούσουμε νέα τραγούδια σε μία επί σκηνής σύμπραξη του με τον Γιάννη Ράλλη (Whereswilder) στην κιθάρα και τον Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο (Pale Oaks) στο κοντραμπάσο. Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία του κυκλοφορία (Spun, 2015) και μετά από μια σειρά ξεχωριστών εμφανίσεων, ο Moa Bones  φέρνει την δημιουργική του ενέργεια, τις μουσικές από τη νέα του δουλειά που αναμένεται, αλλά και την μοναδική ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει κάθε του εμφάνιση και έρχεται να μας σαγηνεύσει ξανά από την αρχή.

Την Πέμπτη 16 Μαΐου, το Taste the Music υποδέχεται τον Moa Bones για ένα βράδυ γεμάτο νέα ακούσματα αλλά και διασκευές!

Η μουσική και οι ιδιαίτερες ερμηνείες των καλεσμένων καλλιτεχνών της ενότητας “Taste the Music” θα συμπληρώνονται ιδανικά – όπως κάθε καλό βράδυ – από τα κρασιά του Κτήματος Σκούρα, που από το 1986 φροντίζει εκτός από εξαιρετικά κρασιά, να δημιουργεί και αξέχαστες εμπειρίες.

Πέμπτη 16 Μαΐου

Ώρα έναρξης: 21.00

Οι πόρτες ανοίγουν: 20.00

Τιμή εισιτηρίου: 12€

Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews