Μουσική

«Via Radiophonica»

«Via Radiophonica»

Μια πραγματική ραδιοφωνική εκπομπή επί σκηνής με φωνή αλλά και εικόνα, από τους παραγωγούς του La Vita Radio, την τραγουδοποιό και ηθοποιό Φάνυ Φωτεινή Πολέμη και τον τραγουδιστή ηθοποιό Νικόλα Μουρελάτο, οι οποίοι όμως δεν θα έχουν τα CDs τους να παίξουν μουσική!

Η μουσική και τα τραγούδια, ψάχνουν μια αφορμή και βρίσκουν την αιτία να ακουστούν στην σκηνή της Galerie Δημιουργών, από τους Θέλμα Καραγιάννη και Νίκο Καρακαλπάκη. Και σαν ένα μαγικό χέρι να πατάει το play για να παίξει ο δίσκος, τότε νότες, ερμηνείες και συναισθήματα πλημμυρίζουν έναν πανέμορφο χώρο, που λες ότι φτιάχτηκε έτσι για να περιμένει αυτό το ιδανικό ατμοσφαιρικό ντεκόρ. Κι όπως στο αληθινό ραδιόφωνο, πίσω από τα μικρόφωνα, έτσι κι εδώ οι παραγωγοί δημιουργούν το σκηνικό.

Η Θέλμα Καραγιάννη, μια πολυτάλαντη προσωπικότητα της μουσικής αλλά και του ραδιοφώνου και ο Νίκος Καρακαλπάκης, ιδανικός ερμηνευτής αλλά και καθηγητής μουσικής, σμίγουν ξανά επί σκηνής τραγουδώντας, με την καλλιτεχνική επιμέλεια της Αρετής Κοκκίνου, για να ολοκληρώσουν το παζλ.

Τα κείμενα και την σκηνοθεσία της ραδιοφωνικής παράστασης – εκπομπής επιμελείται ο επίσης παραγωγός του La Vita Radio Κώστας Προβατάς

Μουσικοί: Αρετή Κοκκίνου – κιθάρα καιν Χρύσα Κωττάκη – πιάνο

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου

Ώρα Προσέλευσης :21:30

Ώρα έναρξης: 22.00

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Galerie Δημιουργών, Χελιδονούς 28, Κηφισιά, τηλ. 210 6251732

 

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews