Ενδιαφέροντα

Το πρώτο Virtual Reality “Illucity” στην Ελλάδα είναι γεγονός!

Το πρώτο Virtual Reality “Illucity” στην Ελλάδα είναι γεγονός!

Τα  Town Cinemas στη Γλυφάδα φέρνουν το VR ‘ILLUCITY’ – μια μοναδική Virtual Reality εμπειρία για όλους. Το ‘ILLUCITY’ φέρνει ένα νέο τρόπο διασκέδασης μέσα από την απόλυτη εμπειρία εικονικής πραγματικότητας που προσφέρει χάρη στις αληθοφανείς σκηνές οι οποίες ξεπερνούν τον απλό κόσμο των παιχνιδιών (headset, controllers, backpack and accessories).

Virtual Reality Escape Room

Virtual Reality Arena

Virtual Reality Ride

Το ‘ILLUCITY’ είναι έτοιμο να καταπλήξει τους παίκτες μεταφέροντας τους εκεί όπου το όνειρο και η πραγματικότητα ενώνονται… Ζήσε μια εμπειρία η οποία θα σου μείνει αξέχαστη, μόνο στα Town Cinemas – Γλυφάδα (-1 επίπεδο)!

Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2019 μπορείς να έρθεις στα Town Cinemas και να παίξεις ένα VR Arena Game δωρεάν!

Τα Town Cinemas (πρώην Cinepolis) βρίσκονται στην οδό Ζησιμοπούλου 7, Γλυφάδα και έχουν ανακαινιστεί πλήρως από τον Οκτώβριο 2018 από την Tanweer Group. Διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας του κινηματογράφου όπως είναι το 4Κ laser σύστημα προβολής, το Dolby Surround 7.1 αλλά και άνετα καθίσματα με επιπλέον χώρο για τα πόδια. Οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία των νοτίων προαστίων και στις 4 αίθουσες που διαθέτουν τα Town Cinemas βλέποντας όλες τις ταινίες του Hollywood, του ελληνικού αλλά και του ξένου κινηματογράφου.

Τα Town Cinemas βρίσκονται στην καρδιά της Γλυφάδας με περισσότερους από 150,000 επισκέπτες τον χρόνο.

Σχόλια

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews