Ενδιαφέροντα

Ακρόαση ηθοποιών για παράσταση του Εθνικού Θεάτρου! 

Ακρόαση ηθοποιών για παράσταση του Εθνικού Θεάτρου! 

Το Εθνικό Θέατρο αναζητά δύο επαγγελματίες ηθοποιούς για τις ανάγκες νέας παραγωγής που θα παρουσιαστεί στη Σκηνή Νίκος Κούρκουλος, κατά τη θεατρική περίοδο 2023-2024, σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου. 

«Συγκεκριμένα αναζητά: 

1. Έναν άντρα ερμηνευτικής ηλικίας περίπου 20 ετών. 

2. Μία γυναίκα ερμηνευτικής ηλικίας περίπου 20 ετών, με μελαμψή επιδερμίδα, όπως αυτό ορίζεται από τον συγγραφέα για τον συγκεκριμένο ρόλο. 

Στην ακρόαση θα κληθούν υποψήφιοι μετά από μία πρώτη επιλογή από τα βιογραφικά τους. Η επιλογή θα γίνει από τον σκηνοθέτη και τους καλλιτεχνικούς του συνεργάτες. 

Όλοι οι υποψήφιοι που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την ακρόαση θα ειδοποιηθούν για τη συμμετοχή τους ή όχι στην ακρόαση με προσωπικό ηλεκτρονικό μήνυμα. Οι υποψήφιοι που θα κληθούν στην ακρόαση θα λάβουν μήνυμα με τις λεπτομέρειες του ραντεβού τους. Για την α’ φάση της ακρόασης είναι αναγκαία η προετοιμασία ενός μονολόγου (ελεύθερης επιλογής των υποψηφίων). 

Παρακαλούμε σημειώστε: 

α) Η ακρόαση θα διεξαχθεί μεταξύ 12 και 20 Δεκεμβρίου 2022. 

β) Οι δοκιμές της παράστασης θα ξεκινήσουν τέλος Σεπτεμβρίου-αρχές Οκτωβρίου του 2023 και η απασχόληση των δύο ηθοποιών, που αναζητούμε, θα είναι για 5 μήνες, η σύμβασή τους θα είναι σύμφωνη με όλα όσα ορίζει η συλλογική σύμβαση μεταξύ του ΣΕΗ και του Εθνικού Θεάτρου. 

Όλοι οι ηθοποιοί που υπογράφουν σύμβαση με το Εθνικό Θέατρο υπάγονται στον Κώδικα Δεοντολογίας, ο οποίος έχει τεθεί σε ισχύ από τις 17 Ιανουαρίου 2022 (βλ. https://www.n-t.gr/el/knowus/codeofconduct) 

Η συλλογή και η επεξεργασία των στοιχείων προσωπικών δεδομένων, από το βιογραφικό κατά την αίτηση, θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνον για τη συγκεκριμένη διαδικασία της ακρόασης και δεν θα πραγματοποιηθεί καμία άλλη επεξεργασία τους μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής των υποψηφίων. 

Κατάθεση βιογραφικών 

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα και δύο πρόσφατες φωτογραφίες (μίαολόσωμη και μία κοντινή) από τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 μέχρι και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, ηλεκτρονικά στο email cv@n-t.gr, αναγράφοντας απαραιτήτως στο θέμα του email:«Ακρόαση – Νέα παραγωγή Σκηνής Νίκος Κούρκουλος ΕΘ – Θεατρική περίοδος 2023-2024». 

Βιογραφικά που θα σταλούν εκπρόθεσμα δεν θα γίνουν δεκτά. 

Η ενημέρωση όλων των υποψηφίων σχετικά με τη συμμετοχή τους ή όχι στην ακρόαση θα γίνει αποκλειστικά μέσω email, το οποίο θα αποσταλεί το διάστημα από Σάββατο 4 Δεκεμβρίου έως και Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022. 

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα πρέπει να φορούν κατά την ακρόαση άνετα ρούχα και παπούτσια». 

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews