Θέατρο

«Από μέσα»

«Από μέσα»

«Να περιορίζεσαι σ’ ένα καρυδότσουφλο, να βλέπεις τον κόσμο σε δύο εκατοστά ελεφαντόδοντου, σ’ έναν κόκκο άμμου. Και γιατί όχι, όταν όλη η λογοτεχνία, όλη η τέχνη, όλη η ανθρώπινη προσπάθεια είναι απλώς ένα απειροελάχιστο ίχνος στο σύμπαν όλων των πιθανών πραγμάτων. Ακόμα κι αυτό το σύμπαν μπορεί να είναι ένα απειροελάχιστο μόριο σε μια πληθώρα από πραγματικά ή πιθανά σύμπαντα»

Η εταιρεία παραγωγής Adhoc Arts, μετά τις δύο sold out παραστάσεις τον περασμένο Απρίλιο, επανέρχεται για 6 μόνο παραστάσεις στο Θέατρο 104 με την performance Από Μέσα σε σκηνοθεσία Χρήστου Τσαβλίδη και ερμηνεία Άγγελου Προκόπιου Νεράντζη.

Πρόκειται για μία θεατρική δουλειά με αφετηρία το μυθιστόρημα Nutshell του Βρετανού συγγραφέα Ian McEwan. Τη διασκευή και δραματουργική επεξεργασία του κειμένου της παράστασης υπογράφουν από κοινού ο Χρήστος Τσαβλίδης και ο Άγγελος Προκόπιος Νεράντζης.

Ένα έμβρυο παρακολουθεί και μας αφηγείται λεπτό προς λεπτό την περιπετειώδη ζωή της μητέρας του, της Τρούντυ και του εραστή της. Ένας μονόλογος με στοιχεία δανεισμένα από το stand up και με όπλα το χιούμορ κι ένα μικρόφωνο δημιουργούν ένα ασυνήθιστο πάρτυ μέσα σε μια μήτρα. Ένα αγέννητο παιδί παρακολουθεί, ακούει, αφουγκράζεται, γι’ αυτό και ξέρει τα πάντα… από μέσα.

Σκηνοθεσία: Χρήστος Τσαβλίδης

Διασκευή – Δραματουργική επεξεργασία: Χρήστος Τσαβλίδης, Άγγελος Προκόπιος Νεράντζης

Χορογράφος: Andi Xhuma

Σκηνικό περιβάλλον: Αγγελική Φιλιππή

Μουσική: Δήμος Βρύζας

Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή

Teaser, trailer: Σιδέρης Νανούδης

Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Μαριάννα Παπάκη, Νώντας Δουζίνας

Παίζει: Άγγελος – Προκόπιος Νεράντζης

Πρεμιέρα: Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, στις 21.15

Παραστάσεις: Δευτέρα και Τρίτη στις 21.15 (έως 11 Οκτωβρίου)

Διάρκεια: 50′

Τιμές εισιτηρίων: 12 € (κανονικό), 8€ (μειωμένο), 5€ (ατέλειες)

Θέατρο 104 (Blackbox), Ευμολπιδών 41, Αθήνα, τηλ. 210 3455020, 6951269828

Θέατρο

Περισσοτερα στην κατηγορια Θέατρο

Copyright © 2015-2016 Clevernews