Βιβλίο

«Aστρογυαλόπετρα»

«Aστρογυαλόπετρα»

των Αλέξανδρου Αβατάγγελο & Αλέξανδρου Γεωργίου από τις εκδόσεις Βακχικόν

Πρόκειται για μια περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, που θα μπορούσε να είναι και αληθινή. Μια οικογένεια αρχαιολόγων, πατέρας, μάνα, κόρη και γιος βουτάνε κι ερευνούν τον βυθό της Καλντέρας, στη Σαντορίνη, ψάχνοντας αποδεικτικά στοιχεία για τη θεωρία του πατέρα σχετικά με τη βυθισμένη Ατλαντίδα. Αυτό που βρίσκουν, την Αστρογυαλόπετρα, είναι πέραν πάσης φαντασίας. Ωστόσο είναι μόνο η αρχή. Τα γεγονότα εξελίσσονται, ακολουθούν συνεχείς ανατροπές, που η μια διαδέχεται την άλλη. Το βιβλίο αυτό, κάποιος που το διάβασε είπε ότι το βρήκε συγκλονιστικά περιπετειώδες και θα μπορούσε να συγκριθεί μόνο με το Ταξίδι στο κέντρο της γης του Ιουλίου Βερν, αν είχε και αυτό τέρατα. Όμως δεν έχει. Το τέρας σ’ αυτό το βιβλίο είναι το σκοτεινό μέλλον της ανθρωπότητας. Στο βάθος όμως του κουτιού της Πανδώρας υπάρχει πάντα ελπίδα!

Εξώφυλλο: KELLEPICS (Pixabay.com)

ISBN: 978-960-638-315-1

Σελίδες: 252

Ο Αλέξανδρος Αβατάγγελος γεννήθηκε το 1946 στην Αθήνα. Σπούδασε οικονομικά στην Ανώτατη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ). Είναι τακτικό μέλος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών. Εργάστηκε ως ασφαλιστής, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του. Υπηρέτησε έφεδρος αξιωματικός. Ασχολήθηκε με τη μελέτη της Ιστορίας του γραμματοσήμου. Ανέβηκε θεατρικό του έργο με επιτυχία, υπέγραψε συμβόλαιο για τηλεοπτική σειρά αλλά δεν παίχτηκε. Έγραψε ιστορικά άρθρα και χρονογραφήματα στο περιοδικό «Το κεντρί». Έχουν εκδοθεί 14 βιβλία του: 2 ποιητικές συλλογές, 4 θεατρικά, 8 μυθιστορήματα. Έχει έτοιμα προς έκδοση 3 μυθιστορήματα, 15 θεατρικά και άλλα. Ακόμα 6 σίριαλ και 9 κινηματογραφικά σενάρια.

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

 • «Nitya Για Πάντα»

  της Έλενας Αντωνίου από τις εκδόσεις Silk Ένας όρκος αγάπης που κερδίζει την αιωνιότητα. Η καθηγήτρια γλωσσολογίας...

 • «Ciné – Theology»

  του Δημήτρη Ουλή από τις εκδόσεις Αρμός Με το Ciné-Theology ολοκληρώνεται μία τριλογία θρησκειολογικής και θεολογικής σπουδής...

 • «Οι γυναίκες»

  της Kristin Hannah από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος Μετά Το Αηδόνι και τους Τέσσερις ανέµους, η αγαπηµένη Κριστίν...

 • «Αθέατος πόνος»

  της Emily Wells από τις εκδόσεις Ίκαρος Μία συναρπαστική καταγραφή της χρόνιας ασθένειας, που εξερευνά την πολύπλοκη...

Copyright © 2015-2016 Clevernews