Κινηματογράφος

«Black Adam»

«Black Adam»

20 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους από την Odeon

Ο ανυπέρβλητος Ντουέιν Τζόνσον φοράει για πρώτη φορά στολή υπερήρωα και πρωταγωνιστεί ως τέλεια ενσάρκωση του αγαπημένου αντιήρωα της DC Μπλακ Άνταμ. Η πολυαναμενόμενη ταινία είναι η πρώτη κινηματογραφική μεταφορά της ιστορίας του συναρπαστικού και αντιφατικού χαρακτήρα. Τη σκηνοθεσία της επικής ταινίας υπογράφει ο Ζομ-Κολέτ Σέρα (Jungle Cruise).

Στο αρχαίο Κάντακ, ο σκλάβος Τεθ Άνταμ αποκτά θεϊκές δυνάμεις. Όταν, όμως, τις χρησιμοποιεί για εκδίκηση, καταλήγει αιχμάλωτος για 5.000 χρόνια. Όταν επιτέλους απελευθερώνεται στο σήμερα, επιστρέφει δριμύτερος για να συνεχίσει το σκοτεινό του έργο. Απτόητος και ανυποχώρητος, ο Μπλακ Άνταμ έρχεται αντιμέτωπος με μία ομάδα σύγχρονων ηρώων που σχηματίζουν την Κοινωνία της Δικαιοσύνης. Ο Χόκμαν, ο Δόκτωρ Φέιτ, ο Άτομ Σμάσερ και η Σάικλον θέλουν να τον οδηγήσουν πίσω στην αιώνια αιχμαλωσία.

Μπορείς να καταστρέψεις αυτόν τον κόσμο… ή μπορείς να τον σώσεις

Στην ταινία Μπλακ Άνταμ το παγκόσμιο ίνδαλμα Ντουέιν Τζόνσον πρωταγωνιστεί στον ομώνυμο ρόλο ως ο αγαπημένος αντιήρωας της DC, μεταφέροντας για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη τη συναρπαστική ιστορία προέλευσης του.

Σκηνοθεσία: Ζομ-Κολέτ Σέρα

Σενάριο: Άνταμ Στίκιελ, Ρόρι Χέινς, Σόραμπ Νοσιρβάνι

Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνσον, Πρις Μπρόσναν, Σάρα Σάχι, Άλντις Χοτζ, Νόα Σεντίνεο, Μο Άμερ, Μαρουάν Κενζάρι, Κουιντέσα Σουίντελ, Μπόντι Σαμπόνι, Τζέιμς Κουσάτι-Μόγιερ, Ούλι Λατούκφου, Βαϊόλα Ντέιβις

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Λόρενς Σερ

Σχεδιασμός Παραγωγής: Τομ Μέγιερ

Μοντάζ: Τζον Λι, Μάικλ Σέιλ

Μουσική: Λορν Μπάλφι

Διάρκεια: 2 ώρες και 4 λεπτά

Κινηματογράφος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews