Μουσική

Classical & Jazzy Νight με τη Σόνια Θεοδωρίδου στον Παρνασσό!

Classical & Jazzy Νight με τη Σόνια Θεοδωρίδου στον Παρνασσό!

Λίγο πριν να υποδεχθούμε το νέο χρόνο, η Σόνια Θεοδωρίδου μας προσφέρει μια μοναδική μουσική εμπειρία και μια ξεχωριστή προ-παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Με τη μοναδική της ικανότητα να αναδεικνύει τα σπουδαία τραγούδια με αξεπέραστο τρόπο, δημιούργησε μια υπέροχη νύχτα, a Classical & Jazzy Night.

Κλασικά αγαπημένα τραγούδια. αλλά και διάσημες jazz επιτυχίες, θα μας ταξιδέψουν στο μουσικό σύμπαν της Σόνιας Θεοδωρίδου που συνεχώς διευρύνεται και κατακτά νέους ερμηνευτικούς γαλαξίες!

Η διάσημη, διεθνούς φήμης σοπράνο -μαζί με καταπληκτικούς νέους jazz μουσικούς σε έναν συνδυασμό που ξαφνιάζει ευχάριστα- aποδεικνύουν ότι η μεγάλη μουσική και τα τραγούδια δεν έχουν όρια και στεγανά.

Θα μεταφερθούμε στην κλασική Ευρώπη και τους μεγάλους της συνθέτες και στη λαμπερή Αμερική της εποχής των big bands και των μεγάλων γυναικείων θρύλων της jazz.

Η Σόνια Θεοδωρίδου ενώνει μουσικές τάσεις, γενιές και τραγούδια, με τεχνική αρτιότητα και ερμηνευτική αμεσότητα που αγγίζει κάθε κοινό, μυημένο ή όχι στο κλασικό τραγούδι.

Δικαιολογημένα την ονομάζουν πλέον “People’s Soprano” – H Σοπράνο του Λαού.

Ψηφιακές προβολές, σκηνικά και multimedia εντείνουν τη μαγική ατμόσφαιρα της βραδιάς.

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, στις 8:30 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων από 12€

Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός, Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews