Θέατρο

«Δε φοβάμαι. Δεν ελπίζω. Είμαι…»

«Δε φοβάμαι. Δεν ελπίζω. Είμαι…»

Η παράσταση «Δε φοβάμαι. Δεν ελπίζω. Είμαι…», μετά τη μεγάλη επιτυχία στα πλαίσια της εβδομάδας Μνήμης και Τιμής για το Νίκο Καζαντζάκη που διοργανώθηκε στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας, θα παρουσιαστεί έως την Τρίτη 27 Μαΐου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη για 10 μόνο παραστάσεις, στον Πολυχώρο VAULT.

Πρόκειται για μία παράσταση, σε σκηνοθετική επιμέλεια του Μάριου Ιορδάνου με τον ίδιο και τη Σοφία Καζαντζιάν, που συνδυάζει την αφήγηση με το σωματοποιημένο θέατρο και αποτελείται από μια σύνθεση κειμένων από τα μεγαλύτερα έργα του Νίκου Καζαντζάκη με κεντρικό κορμό την Ασκητική.

Ο Μάριος Ιορδάνου, εμπνευστής της ιδέας, πρωτοπαρουσίασε το έργο με τεράστια επιτυχία στο Griechische Kulturstiftung στο Βερολίνο τον περασμένο Νοέμβριο σε συνδιοργάνωση των Εκδόσεων Καζαντζάκη με το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού στο Βερολίνο, το Ίδρυμα Παλλάδιον και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Διασκευή – Απόδοση κειμένων: Μάριος Ιορδάνου – Σοφία Καζαντζιάν

Καλλιτεχνική και σκηνοθετική επιμέλεια: Μάριος Ιορδάνου

Χορογραφίες: Σοφία Καζαντζιάν

Μουσική- Σύνθεση: Μάριος Ιορδάνου

Ενορχήστρωση: Μάνος Αντωνιάδης, Φώτης Μαντζαρίδης

Παίζουν: Μάριος Ιορδάνου, Σοφία Καζαντζιάν

Παράλληλα με την παράσταση θα προβάλλεται στον Πολυχώρο Vault η μικρού μήκους ταινία «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΘΗΣΕΑ» του Μάριου Ιορδάνου, που ολοκληρώθηκε αυτήν την περίοδο κι έχει αναφορά στον Μύθο του Θησέα μέσα από την Ασκητική.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Δευτέρα και Τρίτη 21:00

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ, μειωμένο 7 ευρώ (ανέργων, ΑΜΕΑ)

Διάρκεια: 75 λεπτά

Πολυχώρος VAULT, Μελενίκου 26 Βοτανικός, τηλ. 213 0356472 – 6945 993870

 

 

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Θέατρο

Copyright © 2015-2016 Clevernews