Βιβλίο

«Εκδίκηση σαν φωτιά»

«Εκδίκηση σαν φωτιά»

της Πηνελόπης Τσιάλα από τις εκδόσεις Βακχικόν

Ποια είναι η διαφορά της πραγματικής ζωής από τη λογοτεχνία; Η ζωή συνήθως είναι ανιαρή, αλλά και ήρεμη. Τα γεγονότα που συχνά ταράσσουν τη γαλήνη της ζωής τα δανείζεται η λογοτεχνία, με σκοπό να συναρπάσει. Στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας θα εξερευνήσετε πτυχές της ζωής που σπάνε τη συμβατικότητά της, αλλά και την πλήξη της.

Τι συμβαίνει, παραδείγματος χάρη, όταν φέρουμε στις πλάτες μας μια μορφή διαφορετικότητας κατακριτέας από τον κοινωνικό μας περίγυρο; Τι συμβαίνει όταν μια μακροχρόνια φιλία γκρεμίζεται συθέμελα μέσα σε μια στιγμή; Τι συμβαίνει όταν μας πλημμυρίζει ερωτικός πόθος για ένα άτομο που η ηθική μάς απαγορεύει να αγγίξουμε; Τι συμβαίνει όταν μας απαρνιέται η ίδια μας η οικογένεια; Τι συμβαίνει όταν η βαναυσότητα της ζωής μάς οδηγεί να χάσουμε ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε, όπως την ομορφιά μας, το ταίρι μας ή ακόμα και ένα μέλος του σώματός μας;

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι προκύπτει μια ενδιαφέρουσα ιστορία με νοήματα και ανατροπές. Δώδεκα τέτοιου τύπου ιστορίες μπορείτε να απολαύσετε στο παρόν βιβλίο.

ISBN: 978-618-231-076-2

Σελίδες: 234

Η Πηνελόπη Τσιάλα γεννήθηκε το 1998 στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει Φιλολογία. Ασχολείται από παιδί με τη συγγραφή. Έχει γράψει διηγήματα, μυθιστορήματα, νουβέλες, στίχους και άρθρα. Από τις εκδόσεις Βακχικόν κυκλοφορούν τρία βιβλία της: Αγγελική μορφή (νουβέλα, 2019), Οι τέσσερις κοντεσίνες (μυθιστόρημα, 2022), Έρωτας δίχως γέφυρα (μυθιστόρημα, 2023). Για τα έργα αυτά έδωσε συνεντεύξεις και είχε την τιμή να λάβει ενθαρρυντικές κριτικές από αξιόλογα πρόσωπα. Η Εκδίκηση σαν φωτιά είναι η πρώτη συλλογή διηγημάτων της.

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews