Βιβλίο

«Ψυχολογία… και όχι μόνο!»

«Ψυχολογία… και όχι μόνο!»

του Δημητρίου Σούρα από τις εκδόσεις Kaktos

Στο βιβλίο αυτό αναλύονται διαχρονικά προβλήματα που στην εποχή μας γίνονται όλο και πιο συχνά, όλο και πιο έντονα, καταστρέφοντας τόσο την καθημερινότητα όσο και την ψυχική μας ηρεμία.

«Τόσα χρόνια έψαχνα την τελειότητα. Όταν τη βρήκα, προσπάθησα να την κρατήσω σφιχτά μέσα μου». «Είσαι ευχαριστημένος;» «Φυσικά». «Μα δεν έχεις την κατάλληλη ψυχολογία. Ιδρώνεις, ασθμαίνεις, τρέμεις και έχεις άγχος. Προσπάθησε ξανά». «Δεν το πιστεύω… Ήμουν τόσο σίγουρος! Πρέπει να διαβάσω πάλι όλο το βιβλίο και να επαναπροσδιορίσω τη στάση της ζωής μου;» «Ίσως ναι». «Τελικά θα αρκεστώ στο ταξίδι της γνώσης».

ISBN: 978-618-215-193-8

Σελίδες: 296

Ο Δημήτριος Σούρας του Γεωργίου γεννήθηκε το 1952 στον Βόλο όπου παρέμεινε μέχρι τα 18 του χρόνια. Στη συνέχεια σπούδασε στην Ιατρική Σχολή και εξειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική σε διάφορα νοσοκομεία των Αθηνών και του εξωτερικού (Ιταλία, Γαλλία, Αμερική). Εργάζεται ως ιδιώτης ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής τα τελευταία 40 χρόνια, είναι διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan και υπεύθυνος ψυχίατρος του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου σε θέματα προμεταμοσχευτικού ελέγχου. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Μαρούδα και έχει μία κόρη, τη Νίκη.

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews