Βιβλίο

«Εκεί που Χτυπά η Καρδιά»

«Εκεί που Χτυπά η Καρδιά»

της Μαρίας Στεφάνου από τις εκδόσεις Silk

Αμάντα

Υπάρχει ένα μυστικό… Ένα μυστικό που δεν πρέπει να το μάθει κανένας, γιατί είναι ικανό να με καταστρέψει.

Και νόμιζα πως είχα καλύψει τα ίχνη μου, πως δεν κινδύνευα. Αλλά έκανα λάθος. Ο Άρης Σμαραγδής ξέρει. Και μ’ εκβιάζει. Το χρησιμοποιεί για να κερδίσει αυτό που θέλει. Εμένα, στο κρεβάτι του. Αλλά δεν πρόκειται να υποκύψω, όποιο κι αν είναι το τίμημα. Μου είναι όμως τόσο δύσκολο να αγνοήσω αυτή την απόκοσμη έλξη που νιώθω γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Και γίνεται όλο και πιο δύσκολο ν’ αντισταθώ, να ελέγξω τα συναισθήματά μου, να κατευνάσω τους ξέφρενους χτύπους της καρδιάς μου και να μην αναρωτιέμαι για το αν εκείνος έχει στ’ αλήθεια καρδιά.

Άρης

Χρήματα, εξουσία, γυναίκες. Μ’ αυτή τη σειρά… ή και αντίστροφα. Όμως όλα απαραίτητα για έναν άντρα –και, αναμφίβολα, εύκολη υπόθεση για μένα.

Η Αμάντα Βαλσάμη όμως είναι μια άλλη ιστορία, μια αληθινή πρόκληση. Ήθελα τόσο πολύ να την ανταγωνιστώ, ν’ αναμετρηθώ μαζί της και, κυρίως, να την υποτάξω. Να τη ρίξω στο κρεβάτι μου και να την κάνω ολοκληρωτικά δική μου. Όμως εκείνη αντιστέκεται κι εγώ δεν έχω σκοπό να κάνω πίσω, καθώς έχω μάθει να παίρνω πάντα αυτό που θέλω, με θεμιτά και αθέμιτα μέσα… Ίσως επειδή είμαι στ’ αλήθεια κακός. Ίσως επειδή υπάρχει ένα μεγάλο κενό στο στήθος μου, εκεί που θα έπρεπε να υπάρχει και να χτυπά η καρδιά μου.

ISBN: 978 960 620 895 9

Σελίδες: 344

Η Μαρία Στεφάνου-Κοβιού, προερχόμενη από οικογένεια μικρασιατικής καταγωγής, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό Αττικής. Από παιδί αγαπούσε το θέατρο και άρχισε να ασχολείται ενεργά με αυτό από τα νεανικά της χρόνια. Συμμετείχε αρχικά σε ερασιτεχνικές παραστάσεις, ενώ αργότερα σπούδασε υποκριτική στο Θέατρο των Αλλαγών. Έλαβε μέρος σε τρεις ταινίες μικρού μήκους και στη γνωστή τηλεοπτική σειρά Δέκατη Εντολή. Σήμερα δηλώνει ερασιτέχνης ηθοποιός στο Θεατρικό Σπουδαστήρι Κορυδαλλού, τη θεατρική ομάδα που έχει τριάντα χρόνια παρουσίας στην πόλη της.

Τα πρώτα της συγγραφικά βήματα ήταν δειλά και καθαρά ερασιτεχνικά, στην πορεία όμως αυτό άλλαξε, αφού βρέθηκαν αρκετοί διαδικτυακοί αναγνώστες να υποστηρίξουν ένθερμα τα έργα της. Το χαρτί, το μολύβι και κατ’ επέκταση ο ηλεκτρονικός της υπολογιστής έγιναν οι καλύτεροί της φίλοι. Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει πέντε μυθιστορήματά της, ενώ δεν έπαψε στιγμή να υποστηρίζει πως τα όνειρα είναι για να πραγματοποιούνται. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, εργάζεται σε γνωστή εμπορική επιχείρηση και ενίοτε εκφράζεται συγγραφικά ταξιδεύοντας με τους ήρωές της σε φανταστικούς και ρομαντικούς κόσμους.

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews