Βιβλίο

«Η Λιλίκα Προβάρει Vera Wang»

«Η Λιλίκα Προβάρει Vera Wang»

της Ανδριάνας Σακκά από τις εκδόσεις Bell

Ποιος μπορεί να της αλλάξει τη γνώμη;

Έξι μήνες μετά από μια απόφαση που άλλαξε όλα τα δεδομένα στη ζωή της, ο γάμος της Λιλίκας πλησιάζει. Κι όμως, το μυαλό της αδυνατεί να συγκεντρωθεί σε νυφικά, βέρες και προσκλητήρια, μόνο παραδέρνει ζαλισμένο ανάμεσα στις αναμνήσεις ενός παρελθόντος που τη στιγμάτισε και σε αναπάντητα ερωτήματα για το μέλλον που την περιμένει.

Κι εκεί που θα έλεγε κανείς ότι το μπέρδεμά της δε θα μπορούσε να γίνει χειρότερο, λίγους μήνες πριν το μεγάλο γεγονός ο Λιλίκος κάνει τη δυναμική επανεμφάνισή του, αυτή τη φορά με μια πρόταση επαγγελματικής συνεργασίας που κάνει ξανά τη ζωή της άνω-κάτω. Η πρόκληση είναι μεγάλη και η απάντησή της δεν μπορεί παρά να είναι θετική.

Έτσι, στο επόμενο επεισόδιο, η Λιλίκα και ο Λιλίκος διασταυρώνουν πλέον τα ξίφη τους σε εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο και οι δύο συμπαρουσιαστές είναι αποφασισμένοι: εκείνος να αποδείξει ότι έχει αλλάξει για τα καλά κι εκείνη ότι αυτή τη φορά θα βάλει την καριέρα της πάνω από το συναίσθημα. Μήπως όμως ξεχνάνε ότι ο φακός της τηλεόρασης δεν κρύβει τίποτα και ότι κάτω από τους προβολείς η αλήθεια λάμπει περισσότερο;

ΒΙΒΛΙΟ 2: Όταν ο Λιλίκος αποφάσισε να σοβαρευτεί.

ISBN: 978 960 620 858 4

Σελίδες: 256

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews