Μουσική

Η Θεοδοσία Τσάτσου στη Σφίγγα! 

Η Θεοδοσία Τσάτσου στη Σφίγγα! 

Η Θεοδοσία Τσάτσου είναι μια performer που τιμά κάθε μία από συναντήσεις της με το κοινό. Mια καλλιτέχνης ψυχής που μένει στο μυαλό και την καρδιά.  

Η ανατρεπτική Θεοδοσία τραγουδά πότε με ήχους soul, άλλοτε με ήχους blues ή funk αλλά σχεδόν πάντα με ήχο rock. 

Με καταγωγή από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας η Θεοδοσία Τσάτσου σπούδασε μουσική, χορό και θέατρο κι έγινε πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό από την ιδιαιτερότητα της φωνής της στο συγκρότημα «Μπλε», με τους οποίους έκανε τεράστια επιτυχία. Τραγούδια όπως το «Φοβάμαι», «Νιώθω Ενοχές», «Εσύ δε ζεις πουθενά» θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μουσική ιστορία μας. Αποχώρησε το ‘99 για να αναζητήσει την προσωπική της διέξοδο και να συνθέσει η ίδια μουσική και στίχο στην επόμενη δισκογραφική της δουλειά «Ύποπτος Κόσμος». Συμμετείχε σε συνεργασίες από ποικίλους χώρους της μουσικής, όπως αυτή με τους Πυξ-Λαξ στην επιτυχία «Μόνο για κείνη μη μου λες». Μας χάρισε επιτυχίες με τον επόμενό της δίσκο «Κόκκινο» με το μαγευτικό «στη Θάλασσα» και το νοσταλγικό «Πού να ‘σαι τώρα». Η προσήλωση της Θεοδοσίας σε αυτό που προστάζει η ψυχή της, διατήρησε την ανεξαρτησία της και χάρισε σε εμάς ερμηνείες τραγουδιών που θα μας μείνουν αξέχαστες. 

Μαζί με μια εξαιρετική μπάντα που την πλαισιώνει, μας μεταφέρει στο πλούσιο μουσικό και συναισθηματικό της σύμπαν, μέσα από νέες συνθέσεις, διασκευές και τραγούδια που έχουν σημαδεύσει την πορεία της και έχουν αφήσει ανεξίτηλο το ηχόχρωμά της μέσα στα αυτιά μας. 

Με τον τρόπο που επιτάσσει η ψυχή, η εποχή και η μουσική, ανυπομονούμε μαζί της να βρεθούμε.  

Καλλιτεχνική ομάδα: 

Θεοδοσία Τσάτσου: Τραγούδι 

Στέφανος Γεωργιτσόπουλος: Κιθάρα 

Στέλιος Πασχάλης: Τύμπανα 

Μιλτιάδης Κεχαγιάς: Μπάσο 

Ναυσικά Κατσώρη: Πλήκτρα 

Σάββατο 3 και 10 Φεβρουαρίου  

Ώρα έναρξης: 22.00 

Eίσοδος: 12 ευρώ 

Μουσική σκηνή Σφίγγα, Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13), τηλ. 6987844845, 2114096149 

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews