Εκδηλώσεις

«Magic is believing» 

«Magic is believing» 

Ο κορυφαίος μάγος Sankara σας προσκαλεί στο νέο του show. 

O Σανκάρα έρχεται από τις 20 Ιανουαρίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο κάθε Σάββατο, με ένα ανανεωμένο και ολοκαίνουριο show, ιδανικό για όλη την οικογένεια. 

Με σεβασμό στις απαιτήσεις των θεατών και με αγάπη στο καλό θέαμα, ο Σανκάρα υπόσχεται και φέτος να σας χαρίσει μοναδικές στιγμές μαγείας και ψευδαισθήσεων με πρωτότυπα και απίστευτα φαινόμενα που πηγαίνουν κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής. 

Φανταστείτε να μπορούσε με ακρίβεια να προβλεπόταν ένα ταξίδι στην Disneyland που θα έκαναν με το μυαλό τους οι θεατές, η παρτενέρ να μπορούσε να περάσει μέσα από το σώμα του μάγου ή ένας μικρός φίλος από το κοινό να μπορούσε να σηκωθεί στον αέρα… 

Φανταστείτε τον Σανκάρα ενώ είναι κλεισμένος μέσα σε ένα γυάλινο περίβλημα και προσπαθεί να αποδράσει, να εξαφανίζεται σε μια στιγμή και να εμφανίζεται πίσω στον κόσμο και να μας χαιρετάει. 

Αυτά και πολλά άλλα θα σας κάνουν να νιώσετε τα δυνατά συναισθήματα της έκπληξης και του θαυμασμού σε συνδυασμό με χιούμορ, προσφέροντας σας ένα θέαμα υψηλών προδιαγραφών. 

Όπως έλεγε και ο Αϊνστάιν: “Υπάρχουν δύο μόνο τρόποι να ζήσεις τη ζωή σου. Ο ένας είναι σαν τίποτα να μην είναι θαύμα. Ο άλλος είναι σαν όλα να είναι ένα θαύμα”. 

Κάθε Σάββατο από 20 Ιανουαρίου 

Ώρα έναρξης: 17:30 

Eίσοδος: 10, 12 ευρώ 

Κρατήσεις: 210 9315600  

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη, τηλ.: 21 0931 5600 

Σχόλια

Εκδηλώσεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Εκδηλώσεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link