Κινηματογράφος

«Νοέμβρης» (November)

«Νοέμβρης» (November)

3 Αυγούστου στους κινηματογράφους από την Spentzos Film

Πέντε ημέρες στην καρδιά των γαλλικών αντιτρομοκρατικών υπηρεσιών κατά τη διάρκεια της αναζήτησης υπόπτων μετά τις επιθέσεις της 13/11/2015 στο Παρίσι.

Τον Νοέμβριο του 2015, μια σειρά από θανάσιμες, άνευ προηγουμένου επιθέσεις, μαστίζουν το Παρίσι. Η αντί-τρομοκρατική υπηρεσία, την οποία ηγείται η Ελοΐζ (Σαντρίν Κίμπερλεν) και ο Φρεντ (στο ρόλο ο βραβευμένος με Όσκαρ Ά Αντρικού Ρόλου, Ζαν Ντιζαρντέν), έρχονται αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές επίπεδο πίεσης: σε έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο, θα πρέπει να βρουν τους υπαίτιους της επίθεσης το συντομότερο δυνατό, πριν ξαναχτυπήσουν, ταξιδεύοντας στην Ευρώπη και εκτός, σε ένα από τα μεγαλύτερα ανθρωποκυνηγητά της ιστορίας.

Το εντυπωσιακό θρίλερ του σεναριογράφου-σκηνοθέτη Cédric Jimenez, με ένα all-star καστ που περιλαμβάνει τον βραβευμένο με Όσκαρ Jean Dujardin, & τους Sandrine Kiberlain, Anaïs Demoustier, Jérémie Renier και Lyna Khoudri, βάζει τους θεατές βαθιά στις υψηλού κινδύνου έρευνες και παρεμβάσεις των Γάλλων αξιωματικών της αντιτρομοκρατικής, καθώς εργάζονται αντίθετα στο χρόνο, στον απόηχο των επιθέσεων του Νοεμβρίου του 2015, στο Bataclan και σε ολόκληρο το Παρίσι.⁠

Σκηνοθεσία: Cédric Jimenez

Σενάριο: Olivier Demangel, Cédric Jimenez, LB

Παίζουν: Jean Dujardin, Anaïs Demoustier, Sandrine Kiberlain, Jérémie Renier, Lyna Khoudri, Cédric Kahn

Διάρκεια: 106’

Κινηματογράφος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews