Μουσική

O Δώρος Δημοσθένους στον Κήπο του Μεγάρου!

O Δώρος Δημοσθένους στον Κήπο του Μεγάρου!

Δώρος Δημοσθένους “L.O.V.E.”: Ταξιδεύοντας τον έρωτα στο χρόνο και τον κόσμο

«Πρέπει να έχει κανείς έναν έρωτα, έναν μεγάλο έρωτα για να του εξασφαλίζει άλλοθι στις αδικαιολόγητες απελπισίες που τον κυριεύουν», έλεγε ο γάλλος φιλόσοφος και λογοτέχνης Αλμπέρ Καμύ. Ο έρωτας… που έχει εμπνεύσει τόσους δημιουργούς και ταξιδεύει στο χρόνο και τον κόσμο, μέσα από το τραγούδι και τη μουσική. Ένα ταξίδι με οδηγό τον Δώρο Δημοσθένους, τον αγαπημένο ερμηνευτή που, με το ταλέντο, το μπρίο του και τη λάμψη της φωνής του, θα μας θυμίσει υπέροχες στιγμές του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου στη συναυλία του με τίτλο «L.O.V.E.».

Το πρόγραμμα της βραδιάς διατρέχει τις εποχές, τα μουσικά είδη, τους ρυθμούς και τους τόπους, περνώντας από τις μελωδίες των Γιαννίδη, Μουζάκη και Θεοδωράκη σε τραγούδια με χορευτική διάθεση των Elvis Presley, Tom Jones, Simon & Garfunkel, Dusty Springfield, Queen αλλά και των Λουκιανού Κηλαηδόνη, Μίμη Πλέσσα και Γιάννη Σπανού.

Τα πιο διάσημα ερωτικά τραγούδια από τον Δώρο Δημοσθένους και την τετραμελή μπάντα του, οι οποίοι μας υπόσχονται πολλές εκπλήξεις, όπως συνηθίζουν άλλωστε σε όλες τις εμφανίσεις τους!

Συμπαραγωγή: CRICOS Cultural Events – MMA

Οι εκδηλώσεις του Κήπου πραγματοποιούνται με τη χορηγία της MOTOROIL.

28.6.2022, 21:00

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews