Βιβλίο

«Ο Κώδικας της Δημιουργίας 3: Άγγελος Εκδικητής»

«Ο Κώδικας της Δημιουργίας 3: Άγγελος Εκδικητής»

Μετά τα δύο πρώτα βιβλία «Ο Γολγοθάς της Εύας» και «Η Πτώση του Αδάμ» έρχεται η καθηλωτική συνέχεια της συναρπαστικής σειράς θρίλερ του Γιώργου Ζορμπά, «Ο Κώδικας της Δημιουργίας», που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Anubis.

Μια σκακιέρα με πιόνια αληθινές ζωές

Η ιστορία καλπάζει εκτός ελέγχου. Η αγωνία για το μέλλον κορυφώνεται. Οι αιμοβόροι τζιχαντιστές, με την κλεμμένη τεχνολογία τους, πατάνε πόδι στην Ευρώπη.

Πρώτος στόχος, η Ελλάδα. Το αιματοκύλισμα ξεκινά στην Κρήτη.

Ο Βασίλης Ξάνθος οδηγεί τους γενναίους Έλληνες στον άνισο υπέρ πάντων αγώνα. Ο Νίκος Αυγερινός, το παιδί θαύμα της Φυσικής, έχει τη λύση. Η θεωρία του μπορεί να ξεκλειδώσει δυνάμεις αποκαλυπτικές και να ισορροπήσει τη ζυγαριά της μοίρας. Όμως είναι χαμένος στην ατελέσφορη αναζήτηση της Σοφίας που -θαμμένη από τη χούντα σ’ ένα σκοτεινό μπουντρούμι- αντιστέκεται, αγέρωχη και μόνη, στο πεπρωμένο.

Οι μεγάλες δυνάμεις παρακολουθούν από απόσταση. Είναι ασφαλείς, νομίζουν… Ωστόσο το μεγάλο σχέδιο των αθέατων συνωμοτών έχει ήδη μπει σε κίνηση. Ο κόσμος όλος κινδυνεύει. Κι ενώ οι άνθρωποι δολοπλοκούν και σκοτώνουν αλλήλους για βραβεία κάλπικα, κρυμμένο απ’ όλους στα βάθη της τεχνολογίας εκκολάπτεται το απόλυτο κακό.

Το τρίτο βιβλίο της συγκλονιστικής σειράς που τόλμησε να προβλέψει ένα μέλλον εξίσου ζοφερό με την πραγματικότητα του 2022. Θα οδηγήσει την αγωνία μας σε νέα ύψη και θα μας προϊδεάσει για την εποχή που έρχεται.

Η συναρπαστική σειρά δράσης και ανατροπών «Ο Κώδικας της Δημιουργίας» του Γιώργου Ζορμπά ξεκίνησε την άνοιξη του 2019 με την κυκλοφορία του μυθιστορήματος «Ο Γολγοθάς της Εύας» και συνεχίστηκε τον Ιούλιο του 2020 με το δεύτερο βιβλίο της σειράς «Η Πτώση του Αδάμ».

Πρόκειται για μια φιλόδοξη ιστορία μυστηρίου που ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα και μεταφέρει τον αναγνώστη σε τέσσερις ηπείρους και διαφορετικές περιοχές της Ευρώπης, Αμερικής, Αφρικής και Ασίας.

Η σειρά τοποθετείται στο εγγύς μέλλον και απαρτίζεται από σπονδυλωτές ιστορίες που εξελίσσονται παράλληλα σε διαφορετικά μέρη της υφηλίου και πραγματεύονται γεγονότα, φαινομενικά άσχετα μεταξύ τους – νοσηρές συνωμοσίες για την υποδούλωση του κόσμου, αναπάντεχες τεχνολογικές εξελίξεις στην Αμερική, ανηλεή θρησκευτικό φανατισμό και πόλεμο στη Μέση Ανατολή, δυστοπική παρακμή και φτώχεια στην Ελλάδα· και μέσα σε όλα τα παραπάνω, μία επιστημονική ανακάλυψη ικανή ν’ αλλάξει τον κόσμο.

«Ο Κώδικας της Δημιουργίας», το φιλόδοξο έπος δράσης και μυστηρίου του συγγραφέα-φάντασμα Γιώργου Ζορμπά, θα ολοκληρωθεί σε τέσσερα βιβλία. Αντιπροσωπευτική της κατηγορίας βιβλίων δυστοπικής, εναλλακτικής πραγματικότητας, η σειρά φιλοδοξεί να αποτελέσει το εκτενέστερο έργο που έχει γραφτεί στην ελληνική γλώσσα μέχρι σήμερα.

Συγγραφέας: Γιώργος Ζορμπάς

Σειρά: Ο Κώδικας της Δημιουργίας, Βιβλίο 3

ISBN: 978-960-623-442-2

Σελίδες: 752

Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία

Γιώργος Ζορμπάς είναι το ψευδώνυμο του συγγραφέα της τετραλογίας Ο Κώδικας της Δημιουργίας. Ο Γιώργος Ζορμπάς γεννήθηκε και σπούδασε στην Αθήνα του εικοστού αιώνα. Την ημέρα ζει μια κανονική ζωή – εργασία ως υψηλόβαθμο στέλεχος, γυμναστική, έξοδοι, κοινωνική και οικογενειακή ζωή. Τη νύχτα όμως ξυπνάει μέσα του σαν βρικόλακας το θηρίο της δημιουργίας, τον αρπάζει με δύναμη ασυγκράτητη, τον καθίζει στο γραφείο του και τον αναγκάζει να ξεράσει στο χαρτί όλες του τις σκέψεις και επιθυμίες. Ο βρικόλακας λατρεύει τη νοητική πρόκληση, τους πειρασμούς, τις περιπέτειες και τις δύσκολες ερωτήσεις. Όσο για τον ύπνο… Οι βρικόλακες δεν κοιμούνται.

Ο Γιώργος Ζορμπάς ξεκίνησε να γράφει από την ηλικία των τεσσάρων ετών.

Έζησε την ανοδική πορεία της Ελλάδας από την ασημαντότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το ξεκίνημα της νέας χιλιετίας, το αποκορύφωμα της δόξας με την Ολυμπιάδα του 2004 και τη βάναυση προσγείωση στην πραγματικότητα της οικονομικής κρίσης και της νέας φτωχής Ελλάδας των μνημονίων.

Εγκατέλειψε την πατρίδα, όπως τόσοι άλλοι, κι αναζήτησε την τύχη του στο εξωτερικό. Έζησε στη Μέση Ανατολή, στην Κεντρική Ευρώπη, στην Αυστρία και στην Ελβετία και μάζεψε εμπειρίες και παραστάσεις από άλλους λαούς και άλλους Πολιτισμούς.

Ο Γιώργος Ζορμπάς ζει σήμερα στο εξωτερικό.

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews