Μουσική

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας «Ζωντανά Στη Ρεματιά»!

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας «Ζωντανά Στη Ρεματιά»!

Ένας από τους πιο ιδιαίτερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, μας προσκαλεί την Τετάρτη 19 Ιουλίου στο πανέμορφο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου, στην μεγάλη του καλοκαιρινή συναυλία στην Αθήνα για το φετινό καλοκαίρι!

Μαζί με τους μουσικούς του, θα παρουσιάσουν τραγούδια από τις δισκογραφικές του δουλειές, τραγούδια που δεν έχουν ακόμα παρουσιαστεί δισκογραφικά και πειραγμένα τραγούδια άλλων δημιουργών. Ήχοι rock, reggae, jazz, παραδοσιακοί, με ασταμάτητη διάθεση για πειραματισμό και αυτοσχεδιασμούς πάνω στο προσωπικό του ύφος.

Είναι από τους πιο παραγωγικούς τραγουδοποιούς της γενιάς του, έχοντας κυκλοφορήσει ήδη 9 ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές τα τελευταία 14 χρόνια, ενώ από τα πλέον χαρακτηριστικά του στοιχεία είναι γνωστό πως αποτελούν οι ζωντανές του εμφανίσεις που έχουν πάντα κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο.

Μόλις κυκλοφόρησε και το νέο του τραγούδι, η «Πορτοκαλιά», το οποίο προβλέπεται να αποτελέσει ένα από τα standards στις καλοκαιρινές λίστες του κοινού!

Στο μεγάλο ραντεβού του με το αθηναϊκό κοινό, εκτός από την μπάντα του, θα τον συνοδεύσει κι άλλος ένας αγαπημένος τραγουδοποιός, ο Βασίλης Ράλλης.

Μαζί του επί σκηνής οι:

Σάββας Τσιώλης – μπουζούκι

Μάνος Βλοϊτός – Ηλεκτρική κιθάρα

Γιάννης Κοζιράκης – Μπάσο

Χρήστος Ψαρομήλιγκος – Βιολί

Πάνος Γεωργακόπουλος – Τύμπανα

Διονύσης Θεοδόσης – Κλαρίνο

Οργάνωση Παραγωγής: PassPort Live

Επιμέλεια Παραγωγής: Musayeta Entertainment

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Ώρα έναρξης: 21.00

Ώρα προσέλευσης: 20.00

Είσοδος: early birds (περιορισμένος αριθμός) 10 ευρώ, presale: 12 ευρώ, ταμείο: 15 ευρώ

Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link