Θέατρο

«Ο μυστικός κήπος»

«Ο μυστικός κήπος»

Ένα μιούζικαλ βασισμένο στο βιβλίο της Φράνσις Χόντγκσον Μπαρνέτ

Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο Αμιράλ, οι παραστάσεις του επιτυχημένου παραμυθιού «Ο μυστικός κήπος». Το κλασικό παραμύθι που παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν επαναλαμβάνεται και μεταμορφώνεται σε μοντέρνο μιούζικαλ από την Μαριάννα Τόλη στη σκηνή του θεάτρου Αμιράλ. Το έργο  παρουσιάζει μια ευαίσθητη εικόνα του κόσμου μας μέσα από τα ώριμα και καθαρά μάτια των παιδιών.

Η συγγραφέας Φ.Χ. Μπαρνέτ είπε: «Οι σκέψεις μας είναι δυνατές σαν ηλεκτρικές μπαταρίες. Μπορούν να διαχέουν το καλό σαν τον ήλιο ή να σκορπίσουν το κακό σαν δηλητήριο».

Η ελεύθερη διασκευή της Μαριάννα Τόλη τονίζει πως η θετική δύναμη της σκέψης έχει θεραπευτικές ιδιότητες όταν εκφράζεται μέσω της αγάπης και της φροντίδας προς τη Γη που μας φιλοξενεί.

Στην παράσταση, εκτός από την Μαριάννα Τόλη που τη σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί, συμμετέχουν εννέα ηθοποιοί, τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες, που παίζουν ζωντανά την υπέροχη μουσική του έργου. Θα ακουστούν γνωστά τραγούδια του Πασχάλη, του Ρόμπερτ Γουίλλιαμς, της Μαριάννας Τόλη και επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί πολύ.

Διασκευή – Σκηνοθεσία: Μαριάννα Τόλη

Επιλογή τραγουδιών: Μαριάννα Τόλη

Χορογραφίες: Αλέξανδρος Κούζιτζκιν

Μουσικοί:

Πιάνο: Χρίστος Σερενές

Βιολί:  Νεφέλη Μαρκάκη

Κιθάρα: Πέτρος Πολίτης

Τσέλο: Νηρέας Μαρκάκης

Πρωταγωνιστούν: Μαριάννα Τόλη, Γιώργος Λιβανός, Άντεια Ολυμπίου, Στέλλιος Κέλερης, Νεφέλη Μαρκάκη, Φανή Παρλή, Αλεξάνδρα Χασάνι, Πέτρος Πολίτης, Νηρέας Μαρκάκης, Ράνια Ελευθερίου

Για το κοινό κάθε Κυριακή 11.30 και 15.30

Για τα σχολεία πρωινές παραστάσεις καθημερινά 10.00 -12.00

(Υπεύθυνος παραστάσεων για τα σχολεία: Γιώργος Ζήσης, τηλ.6937373788)

Τιμές εισιτηρίων:

Ενήλικες 12€, Παιδιά 8€

Γκρουπ 8€

Ειδικές τιμές για σχολεία: 6€

Διάρκεια: 1 ώρα και 40 λεπτά (μαζί με το διάλειμμα)

Θέατρο Αμιράλ, Αμερικής 10, τηλ. 210-3639385, 2103608856

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Θέατρο

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link