Βιβλίο

«Ο ωκεανός αποκαλύπτεται»

«Ο ωκεανός αποκαλύπτεται»

της Αναστασίας Γ. Κατσούρη από τις εκδόσεις Αγγελάκη

Η χίμαιρα αναζήτησης της χαμένης Ατλαντίδας, παρασύρει μια ομάδα νέων ανθρώπων, καθορίζοντας τη ζωή, τα όνειρα και τις καριέρες τους, σε ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή απ’ την Αμερική ως την Ευρώπη και απ’ το Αιγαίο ως τον Ατλαντικό Ωκεανό, όπου η προδοσία είναι συνυφασμένη με την εξουσία και ο έρωτας μοιάζει με οφθαλμαπάτη. Ένας ανεκπλήρωτος έρωτας στην εποχή της μεγάλης ακμής της Ατλαντίδας και ένας σήμερα επιστρέφουν, ζητώντας την ολοκλήρωση που τους στέρησαν, αγνοώντας τις πλεκτάνες αίματος, εξουσίας και κυριαρχίας, που έχουν στηθεί γύρω τους. Η αληθινή φιλία δυο ανθρώπων σήμερα αλλά και ο απαγορευμένος έρωτας δυο νέων πριν την πτώση της Ατλαντίδας θα παλέψει και θα δοκιμαστεί μέσα σε μίση, δολοφονίες και μηχανορραφίες που πλέκονται γύρω τους σαν αδιαπέραστος ιστός της αράχνης. Άραγε η αγάπη και η φιλία στο τέλος θα θριαμβεύσουν; Η χαμένη Ατλαντίδα υπήρξε τελικά και βρίσκεται κρυμμένη για αιώνες ολόκληρους κάπου πολύ κοντά που κανείς δεν υποψιάζεται καν ή είναι μια χίμαιρα;

ISBN: 978-960-616-273-2

Αριθμός Σελίδων              496

Η Αναστασία Γ. Κατσούρη γεννήθηκε στη Μυτιλήνη. Σπούδασε Κλασική Φιλολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών και το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο για την Πρωτόλεια Λαογραφική Μελέτη που εκπόνησε.

Το 2017 ολοκλήρωσε το πρώτο μεταπτυχιακό της στην Κοινωνική Ανθρωπολογία και Ιστορία με ειδίκευση στην Ιστορία και τον Ιανουάριο του 2020 το δεύτερο στην Κοινωνιολογία.

Διδάσκει στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και δημοσιεύει άρθρα, δοκίμια και ποιήματά της στον τύπο. Ανήκει στην Ελληνική Ομοσπονδία Kung-Fu.

Το 2013 εκδόθηκε απ’ τις εκδόσεις Αιολίδα το πρώτο της έργο, το ιστορικό μυθιστόρημα «Νεφερτίτη: Στα ίχνη ενός μύθου», το 2017 το δεύτερο, το αστυνομικό θρίλερ «Το πρόσωπο του ολέθρου» απ’ τις εκδόσεις Ωκεανίδα, το 2020 το τρίτο, το θρίλερ εποχής «Τα φίλτρα του θανάτου» απ’ τις εκδόσεις Αγγελάκη και το 2021 συμμετείχε με ένα ιστορικό διήγημα στον συλλογικό τόμο «Λεσβογραφίες του Αγώνα» απ’ τις εκδόσεις Μύθος.

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link