Βιβλίο

«Ο όρμος των καταιγίδων»

«Ο όρμος των καταιγίδων»

του Ντάγκλας Σκέλτον από τις Εκδόσεις Gema

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Gema το βιβλίο του Ντάγκλας Σκέλτον «Ο όρμος των καταιγίδων», που είναι το πρώτο της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς θρίλερ με ηρωίδα τη Ρεμπέκα Κόνολι.

Όταν η δημοσιογράφος Ρεμπέκα Κόνολι μαθαίνει ότι ο Ρόντι Ντράμοντ έχει επιστρέψει στο νησί Στιρμ της Σκοτίας, μυρίζεται μια ιστορία. Πριν από δεκαπέντε χρόνια, είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία της αγαπημένης του Βάρι, όμως η κατηγορία δεν αποδείχτηκε και ο Ρόντι εγκατέλειψε το νησί. Τώρα επιστρέφει για την κηδεία της μητέρας του – και η επιστροφή του ανάβει το φιτίλι του μίσους, της μνησικακίας και της βίας. Αψηφώντας τις επιθυμίες του εκδότη της, η Ρεμπέκα αρχίζει να ερευνά το μυστήριο που περιβάλλει το θάνατο της Βάρι, ώσπου μια καταιγίδα την εγκλωβίζει στο νησί. Μόνη τώρα, πρέπει να ρισκάρει τα πάντα προκειμένου να επιβιώσει.

Μετάφραση: Άννα Παπασταύρου

Σελίδες: 408

ISBN: 978-960-6893-64-3

Ο Ντάγκλας Σκέλτον γεννήθηκε στη Γλασκόβη. Εργάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος, εφοριακός, οδηγός ταξί (για δύο ημέρες), σερβιτόρος σε μπαρ (για δύο ώρες), δημοσιογράφος και ιδιωτικός ερευνητής. Έχει γράψει πολλά βιβλία σχετικά με αληθινά εγκλήματα και ιστορίες εγκλημάτων από τη Σκοτία, τώρα όμως έχει επικεντρωθεί στη μυθοπλασία. Το μυθιστόρημά του “Open Wounds” (Ανοιχτές πληγές) του 2016 ήταν στη μακρά λίστα για το βραβείο Μακίλβανι. Ο Ντάγκλας έχει ερευνήσει αληθινά εγκλήματα για λογαριασμό δικηγόρων της Γλασκόβης και ήταν αναμεμειγμένος σε μια μακροχρόνια καμπάνια για την αποκατάσταση της δικαστικής πλάνης σχετικά με τους διαβόητους πολέμους επικράτησης συμμοριών (εμπόρων ναρκωτικών και κλεπταποδόχων) στο Ιστ Εντ της Γλασκόβης, κατά τη διάρκεια του 1970 και του 1980.

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews