Μουσική

Ο Παύλος Καρποδίνης στο Γυάλινο Up Stage! 

Ο Παύλος Καρποδίνης στο Γυάλινο Up Stage! 

Ο Παύλος Καρποδίνης ανεβαίνει στη σκηνή του Γυάλινου UpStage, τo Σάββατο 4  Νοεμβρίου στις 22:00 για ένα μοναδικό live με υπέροχες εκπλήξεις. 

Ο  Παύλος Καρποδίνης, ένας αγαπημένος καλλιτέχνης με σταθερά και σημαντικά βήματα στο χώρο της μουσικής, επιστρέφει στο Γυάλινο Up Stage με εξαιρετική ομάδα μουσικών, για να μας παρουσιάσει τον ολοκαίνουριο δίσκο του με τίτλο: “Οι μεγάλες αγάπες αργούν” σε στίχους της Μαίρης Λαμπαδίτη και σε μουσική του ιδίου. 

Συμμετέχουν οι: Θέλμα Καραγιάννη κι η Σοφία Βόσσου 

Όπως καλά γνωρίζει το πιστό κοινό του, το πρόγραμμα του -εκτός των νέων τραγουδιών- περιλαμβάνει και μια σειρά αγαπημένων  τραγουδιών, δικών του, αλλά και μια επιλογή από τα ωραιότερα τραγούδια της ελληνικής μουσικής, συνδυασμένα τόσο αρμονικά που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο! Το ταλέντο του κι η σκηνική του παρουσία δημιουργεί μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, όπου όλοι γίνονται μια παρέα, τραγουδούν μαζί του και αφήνουν πίσω κάθε σκέψη και σκιά. 

Μαζί του επί σκηνής: Ακης Μουχλιανίτης στο πιάνο, Φώτης Αποστολάρας στο μπάσο, Γιώργος Τσουπάκης στα τύμπανα, Άρης Κούκος στο μπουζούκι. 

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 

Ώρα έναρξης: 21.00 

Eίσοδος: 12 ευρώ 

Οργάνωση Παραγωγής: Art Teκton Promotion 

Μουσική σκηνή Σφίγγα, Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13), τηλ. 6987844845, 2114096149 

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews