Βιβλίο

«Οι Κλέφτες του Ήλιου»

«Οι Κλέφτες του Ήλιου»

του A.G. Riddle από τις Εκδόσεις Anubis 

Ο Μακρύς Χειμώνας έχει τελειώσει… 

Σε μια Γη αποδεκατισμένη από τον πόλεμο, οι τελευταίοι επιζώντες πιστεύουν πως σύντομα θα επιστρέψουν σε κάποια κανονικότητα. Κι όμως, κάνουν λάθος. 

Ο εχθρός που ακούει στο όνομα «το δίκτυο» είναι και πάλι εδώ, έτοιμος να σπείρει ξανά την καταστροφή στον πλανήτη – και δε σκοπεύει να φύγει προτού αφανίσει το ανθρώπινο είδος. 

Τη στιγμή που όλα μοιάζουν χαμένα, η Έμα και ο Τζέιμς ανακαλύπτουν μια χαραμάδα ελπίδας για επιβίωση. Σύντομα θα κληθούν να πάρουν ένα ρίσκο με εξωφρενικό κόστος και ανείπωτες συνέπειες και να έρθουν αντιμέτωποι με έναν δεύτερο, ακόμα πιο καταστροφικό εχθρό. 

Η μάχη που θα δώσουν θα είναι κρίσιμη και πρόκειται να αλλάξει το μέλλον του ανθρώπινου είδους για πάντα… 

«Οι Κλέφτες του Ήλιου», η συγκλονιστική συνέχεια του best seller μυθιστορήματος «Παγωμένος Κόσμος», είναι το δεύτερο μέρος της δημοφιλούς τριλογίας επιστημονικής φαντασίας του A.G. Riddle, με τίτλο «The Long Winter». 

Το τρίτο βιβλίο, με τίτλο «The Lost Colony», θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Anubis το φθινόπωρο, ολοκληρώνοντας μια τριλογία που έχει κερδίσει το αναγνωστικό κοινό με την απολαυστική της πλοκή, γεμάτη δράση και σασπένς, σε μια σειρά βιβλίων που διαβάζεται απνευστί. 

ISBN: 978-960-623-205-3 

Σελίδες: 552 

Μετάφραση: Εβίτα Λύκου 

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews