Μουσική

Παύλος Παυλίδης & The B-Movies

Παύλος Παυλίδης & The B-Movies

 

από Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή για 5 μόνο παραστάσεις στο Σταυρό του Νότου Plus

Ήρθε η στιγμή ο στίχος, η ποίηση του Παύλου Παυλίδη, να περάσει κι επισήμως μπροστά. Να κάνουμε focus στα λόγια των τραγουδιών του. Nα χαμηλώσουν οι τόνοι αλλά όχι η ένταση, να σταθούμε λίγο και να ακούσουμε. Η μουσική ως αφήγηση. Γιατί ο Παύλος Παυλίδης είναι ο ποιητής της γενιάς μας.

Όταν ακούς τον Παύλο Παυλίδη, βουτάς στους στίχους του και ξεκινάς μια σχέση ζωής. Άλλωστε, «μου είχες πει πως θα `ρθει κάποια μέρα που ό,τι αντικρίζω θα το ερωτεύομαι, τώρα αρχίζω και θυμάμαι». Φτιάχνει ο καθένας τις προσωπικές του εικόνες και νιώθει καλά να τις τραγουδά μαζί του “Άλλοτε μοιάζει με λουλούδι, 
άλλοτε μοιάζει με φωτιά, 
άλλοτε πάλι σα τραγούδι που όπως έρχεται τρελό
 από μακριά γκρεμίζει τοίχους,
 ξηλώνει δέντρα στην αυλή και τρέχω να του βρω δυο στίχους
 για να προλάβει να βουτήξει σαν πουλί μες στον αέρα να ταξιδέψει να κρυφτεί…”

Ένας Παύλος Παυλίδης στην ουσία του. Για πέντε διαφορετικές από τις συνηθισμένες εμφανίσεις του, στην Αθήνα, στο Σταυρό του Νότου Plus. Στο επίκεντρο αυτών των παραστάσεων μπαίνουν τα λόγια. Η μουσική δεν υποχωρεί, συνοδεύει τα κείμενα. Γι’αυτό και ο Παύλος μας προσκαλεί μαζί με τους B-Movies να ακούσουμε τα λόγια, των παλιών αγαπημένων, των πιο πρόσφατων αλλά και των νέων του τραγουδιών που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα.

Στο Σταυρό του Νότου Plus από την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου και για πέντε Παρασκευές η ακρόαση γίνεται ιεροτελεστία, ένας εσωτερικός διάλογος μεταξύ του καλλιτέχνη και του κοινού. Και όλα τα τραγούδια του θα είναι εκεί, το ίδιο κι εμείς… δεν θα λείψει κανείς.

Παύλος Παυλίδης και B-Movies: Τόλης Δεληγιάννης (Μπάσο), Αλέκος Σπανίδης (Τύμπανα), Ορέστης Μπενέκας (πλήκτρα), Θανάσης Τζίνγκοβιτς (Ηλεκτρική κιθάρα )

Έναρξη: Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου

Ώρα Έναρξης: 22.30

Είσοδος στο μπαρ: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Σταυρός Του Νότου Plus, Φραντζή 14, Νέος Κόσμος, τηλ. 2109226975

 

 

 

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews