Μουσική

«Πόσο μου λείπεις»

«Πόσο μου λείπεις»

Πόσο μου λείπεις τιτλοφορείται το νέο τραγούδι της Ελένης Λαγού που κυκλοφόρησε από τον Μετρονόμο. Τους στίχους και τη μουσική υπογράφει η ίδια, ενώ την ενορχήστρωση και παραγωγή ανέλαβε η Εύα Λουκάτου.

Η ηχογράφηση και επεξεργασία ήχου έγιναν στο Melissa Music Lab.

Ερμηνεία: Ελένη Λαγού

Μουσική- στίχοι: Ελένη Λαγού

Εύα Λουκάτου: κιθάρες, φυσαρμόνικα

Gustavo Conti: τύμπανα, κρουστά

Παραγωγή, ενορχήστρωση, επεξεργασία  ήχου: Εύα Λουκάτου – Melissa Music Lab

Κυκλοφορεί από το Μετρονόμο

Στίχοι

Πάνε μέρες που μιλήσαμε

για τελευταία φορά

Πώς οι μέρες περάσανε

προχωρήσαμε κι οι δυο μας ξανά

 Τα παλιά θυμηθήκαμε

νοσταλγήσαμε στιγμές

Μα τα πρέπει μάς δικάσανε

μας αφήσανε αγιάτρευτες πληγές

 Πόσο μου λείπεις, πόσο μου λείπεις εσύ

Είσαι η ψυχή μου, είσαι η ζωή μου η μισή

Δεν ξέρω αν θα σε δω ξανά

Περνούν οι μέρες, περνούν τα χρόνια

και τα μάτια κλειστά

Είναι στιγμές που σε σκέφτομαι

σε νιώθω και σε αισθάνομαι κοντά

Το άρωμά σου έρχεται

το άγγιγμά σου με διαπερνά

 Η Ελένη Λαγού γεννήθηκε στην Αθήνα στις 6 Απριλίου του 1994 και μεγάλωσε στην Εύβοια. Αποφοίτησε από τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική σπουδάζοντας κλασική κιθάρα. Από το 2018 συνεχίζει τις σπουδές της στη μουσική στο Σύγχρονο Τραγούδι και Θεωρία της Μουσικής στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών.

Από τα 18 της ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική και το τραγούδι συμμετέχοντας σε πολλές μουσικές εκδηλώσεις, όπως προσωπικά της project παρουσιάζοντας διασκευές αλλά και δικά της τραγούδια, και opening acts σε εμφανίσεις καταξιωμένων καλλιτεχνών (Ηρώ, Ντο Δίεση).

Τον Μάρτιο του 2019 συμμετείχε στο 1ο Φεστιβάλ Τραγουδιού του ραδιοφωνικού σταθμού Μέντα 88 fm με δύο δικά της τραγούδια σε μουσική και στίχους τα “Απόψε” και “Εσύ πουθενά”.

Τον Μάρτιο του 2020 συμμετείχε στη ραδιοφωνική συναυλία του Δεύτερου Προγράμματος 103,7 με αφορμή τη δράση του “Πρώτη Ακρόαση” (1η φάση), με το τραγούδι της “Κύματα” σε δική της μουσική και στίχους. Για τη συναυλία αυτή επιλέχθηκαν 14 τραγούδια από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Δεύτερου Προγράμματος, ενορχηστρώθηκαν από τον Αχιλλέα Γουάστωρ και παίχτηκαν από την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Αραβίδη. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στις 4 Μαρτίου 2020 και διαδόθηκε ζωντανά από το Studio C του ραδιομεγάρου.

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews