Ελλάδα

Ποτάμι: Ο ανασχηματισμός καθρεφτίζει την ατολμία του Αλέξη Τσίπρα

Ποτάμι: Ο ανασχηματισμός καθρεφτίζει την ατολμία του Αλέξη Τσίπρα

«Ανακύκλωση στελεχών του κομματικού σωλήνα»Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την υπουργοποίηση του Παύλου Χαϊκάλη και ειρωνικά αναρωτιέται γιατί δεν συνέβη το ίδιο και με την Σταυρούλα Ξουλίδου

“Η οικογενειακή φωτογραφία της νέας κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αποτυπώνει με τον πιο κραυγαλέο τρόπο την ατολμία του κ. Τσίπρα να προχωρήσει στις μεγάλες τομές που επιζητά η κοινωνία”, υπογραμμίζει τυο Ποτάμι σε ανακοίνωση που εξέδωσε για να σχολιάσει τον ανασχηματισμό.

“Αντί για νέα κυβέρνηση βλέπουμε ανακύκλωση στελεχών του κομματικού σωλήνα, αγωνιστών των τηλεοπτικών πάνελ και εσωτερικές διευθετήσεις με ισχυρές δόσεις κωμωδίας”, επισημαίνει. “Η αυτονόητη αντικατάσταση εκείνων που δεν στήριξαν τις επιλογές του πρωθυπουργού δεν συνιστά τομή. Δυστυχώς, η χώρα στην πιο κρίσιμη στιγμή προχωράει με μια αδύναμη κυβέρνηση, κατώτερη των περιστάσεων”.

Ιδαίτερη αναφορά επιφυλάσσει το Ποτάμι στην “υπουργοποίηση” ενός ακόμη στελέχους από τους ΑΝ.ΕΛ., την οποία μάλιστα, εμμέσως, χαρακτηρίζει προϊόν συναλλαγής, αποκαλύπτοντας ένα περιστατικό που έλαβε χώρα προ ημερών στο Κοινοβούλιο.

“Και βέβαια είναι άδικο που ο κ. Τσίπρας έκανε υφυπουργό μόνο τον κ. Χαϊκάλη και όχι και την κυρία Ξουλίδου, όπως υποσχέθηκαν οι συνεργάτες του το ξημέρωμα της 11ης Ιουλίου στους δύο βουλευτές των ΑΝΕΛ προσπαθώντας να τους πείσουν να επιστρέψουν στην ολομέλεια και να δώσουν εξουσιοδότηση στον Πρωθυπουργό”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Ποταμιού που καταλήγει ως εξής: “Δεκάδες βουλευτές που ήταν μάρτυρες του περιστατικού συμπαραστέκονται σιωπηλά τούτες τις ώρες στην αδικηθείσα κυρία Ξουλίδου”.

Πηγή protothema/ Γρηγόρης Τζιοβάρας

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews