Μουσική

“The Revolution Sessions”: Οι KollektivA στο Fuzz

“The Revolution Sessions”: Οι KollektivA στο Fuzz

Το Σάββατο 7 Μαρτίου οι KollektivA ανεβαίνουν στη σκηνή του FUZZ Live Music Club για μία μεγάλη συναυλία που θα αποτελέσει σταθμό στην έως τώρα πορεία τους.

Το ραγδαία ανερχόμενο rock group που επαναπροσδιόρισε και επανέφερε δυναμικά τον σκληρό ήχο στο ελληνικό τραγούδι, μετά την επιτυχημένη πορεία του album «Η Μπαλάντα της Φυλακής» και δεκάδες συναυλίες ανά την Ελλάδα, επιστρέφει με μία εμφάνιση- ορόσημο στην Αθήνα, έχοντας μόλις κυκλοφορήσει μια νέα δισκογραφική δουλειά.

Ανάμεσα σε εντατικές πρόβες, ηχητικούς πειραματισμούς και συζητήσεις, προέκυψε η ιδέα για μια διαφορετική μουσική πρόταση. Ακολουθώντας την καλλιτεχνική του παρόρμηση, το συγκρότημα ξεκίνησε άμεσα τις ηχογραφήσεις που κατέληξαν σε ένα mini album με τίτλο “The Revolution Sessions” και περιλαμβάνει τολμηρές διασκευές σε πολιτικά τραγούδια από διάφορες χώρες που βρέθηκαν στο επίκεντρο των εξελίξεων τα τελευταία χρόνια.

Οι KollektivA συντονίζουν τα ρολόγια τους με μία εποχή που αναζητά τη μεγάλη μετάβαση. Επιλέγουν να αντλήσουν ορμή από τραγούδια που βρέθηκαν στα χείλη χιλιάδων ανθρώπων, στην αναζήτησή τους για ελπίδα και ελευθερία. Ιστορικές στιγμές από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία, την Ιρλανδία αλλά και τις ΗΠΑ, γίνονται ένα εκρηκτικό σύνολο τραγουδιών. Το “The Revolution Sessions” κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες στα μέσα Φεβρουαρίου.

Το Σάββατο 7 Μαρτίου στο FUZZ θα ακουστούν τα τραγούδια του «The Revolution Sessions», ένα μεγάλο μέρος από την «Μπαλάντα της Φυλακής», παλιότερα γνωστά τραγούδια των KollektivA και διασκευές του ροκ -ελληνικού και ξένου- ρεπερτορίου που θα μας ταρακουνήσουν για τα καλά!

Οι KollektivA είναι οι:

Θανάσης Χουλιαράς: φωνή

Φάνης Μαργαρώνης: κιθάρες, φωνές

Γιώργος Θεοφάνους: κιθάρες, πλήκτρα

Γιώργος Παύλου: μπάσο

Δημήτρης Γιαννούχος: τύμπανα, φωνές

Μάκης Κρέτσης: κρουστά, φωνές

Υπεύθυνος ήχου: Δημήτρης Ρετουνιώτης

Σάββατο 7 Μαρτίου

Ώρα: Στις 22:30. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30

Εισιτήρια: γενική είσοδος: 8 ευρώ στην προπώληση & 10 ευρώ στην είσοδο, μαθητικό, φοιτητικό, πολυτέκνων, ανέργων: 7 ευρώ

FUZZ Live Music Club, Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, τηλ. 210 3450817

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews