Βιβλίο

«Θαμμένα Λόγια»

«Θαμμένα Λόγια»

της Έρικας Aθανασίου από τις εκδόσεις Bell

Μια αληθινή ιστορία εγκλήματος, ένας άνισος αγώνας επιβίωσης πίσω από κλειστές πόρτες

Κάποιες ιστορίες είναι δύσκολο να ειπωθούν. Μέχρι να γίνει η αρχή…

Απ’ όσο μπορώ να θυμηθώ, πάντα κατέστρεφα τις ευκαιρίες που μου δίνονταν. Δεν ξέρω ακόμα αν έφταιγα εγώ γι’ αυτό ή ήμουν θύμα των περιστάσεων. Ίσως, αν μπορέσω να διηγηθώ κάποτε ολόκληρη την ιστορία μου, να μπορέσω να καταλάβω τι έφταιξε. Βέβαια, θα είναι πλέον αργά. Ελάχιστα πριν από το πολύ αργά. Οι ευκαιρίες έφυγαν και δεν άφησαν τίποτα πίσω. Ίσως όμως αυτή να είναι η πραγματική ευκαιρία μου. Να γίνω ηρωίδα. Με την εξιστόρησή μου να καταφέρω να συγκινήσω ανθρώπους που δεν ξέρω. Να εκδικηθώ ανθρώπους που ξέρω. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να πω τα πράγματα με τ’ όνομά τους. Να αλλάξω τόσο ανεπαίσθητα τοποθεσίες και ονόματα, που να μην αφήσω καμία αμφιβολία ως προς αυτό για το οποίο μιλάω κι εκείνους στους οποίους αναφέρομαι.

Η ιστορία μιας γυναίκας που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της απομονωμένη από όλους και όλα.

Εκεί που η πραγματικότητα συναντά τη μυθιστοριογραφία και το κοινωνικό δράμα το αληθινό, συνεχιζόμενο έγκλημα, βρίσκονται τα Θαμμένα Λόγια.

ISBN: 978 960 620 909 3

Σελίδες: 256

Η Έρικα Αθανασίου αγαπάει να γράφει βιβλία, ενώ εμπειρίες για να τα πλουτίζει αποκομίζει εργαζόμενη ως δημοσιογράφος, ως εκπαιδεύτρια σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης, ως συγγραφέας, ως επιστημονική υπεύθυνη σε εκπαιδευτικά προγράμματα ενηλίκων.

Στην Ελλάδα των διαρκών κρίσεων δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια είναι τα βιοποριστικά της εφόδια. Όσο για τα πνευματικά, έχουν εμπλουτιστεί με ένα πτυχίο από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), ένα μεταπτυχιακό στην παραγωγή βίντεο, οπτικοακουστικών μέσων και κινούμενων γραφικών από τη Σχολή Καλλιτεχνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, ένα πτυχίο ακορντεόν και πολλά σεμινάρια.

Ανάμεσα στις δραστηριότητές της η κριτική βιβλίων, η συμμετοχή σε δράσεις φιλαναγνωσίας, καθώς και η διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews