Μουσική

«The Diary of a woman»: η Angela Fabre στο Μικρό Κεραμεικό!

«The Diary of a woman»: η Angela Fabre στο Μικρό Κεραμεικό!

H Angela Fabre γεννήθηκε στο Παρίσι αλλά ήταν πολύ μικρή όταν οι γονείς της αποφάσισαν μετά από διακοπές να μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα. Τα ακούσματα της ποικίλα από ελληνικά τραγούδια και παραδοσιακά κλασικά Γαλλικά έως την Αμερικάνικη γυναικεία φολκ ροκ που την λατρεύει.

Επέστρεψε στην πατρίδα για μουσικές σπουδές και σπουδές υποκριτικής και άρχισε αμέσως να εμφανίζεται σε μικρά club του Παρισιού αλλά να συμμετέχει και σε θιάσους στην ακμάζουσα ανεξάρτητη θεατρική σκηνή της πόλης. Οι πρώτες κριτικές ήταν ενθουσιώδεις για το μικρό κορίτσι που διασκεύαζε με αυτοπεποίθηση Johnnie Michelle και Joan Baez αλλά ξαφνικά προσωπικοί λόγοι θα την κάνουν να επιστρέψει στην δεύτερη πατρίδα της και να ξεκινήσει από την αρχή το δικό της προσωπικό ταξίδι στην μουσική.

Στον Μικρό Κεραμεικό θα εμφανιστεί για πρώτη φορά με ένα πλήρες δικό της πρόγραμμα. Θα την συνοδεύουν 5 εξαίρετοι μουσικοί της Jazz σε ένα set τραγουδιών με εκπλήξεις όχι μόνο μουσικές αλλά και σκηνικές μια και συνεργάζονται μαζί της ο Γιώργος Λυντζέρης εικαστικός και η Αλεξάνδρα Μπαιράμογλου visual designer Carol Κιng, Mina αλλά και Pomm και Mylene Farmer σε ένα πρόγραμμα που συναντά τις 70s επαναστάτριες φεμινιστικής folk και τις πιο απαιτητικές σύγχρονες ντίβες.

Μαζί της οι:

Χάρης Μπότσης Πιάνο, ενορχηστρώσεις

Μάνος Λούτας Κοντραμπάσο

Αντρέας Γναφάκης Κιθάρα

Θοδωρής Χριστοδούλου Ντραμς

Τάσος Βιτσεντζάτος Τρομπέτα

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 21:00

Τιμές εισιτήριων: 15€ γενική είσοδος Είσοδος με ποτό (κρασί ή μπύρα)

Μικρός Κεραμεικός, Ευμολπιδών 13, τηλ. 6982121385

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews