Βιβλίο

«Το Κυνήγι του Εχθρού»

«Το Κυνήγι του Εχθρού»

του Rob Sinclair από τις εκδόσεις Bell

Διέγραψαν το παρελθόν του, εξαφάνισαν την ίδια του την ύπαρξη. Αλλά ο Καρλ Λόγκαν δεν είπε ακόμα την τελευταία του λέξη.

Τον παγίδεψαν, τον είπαν δολοφόνο, τον στιγμάτισαν ως προδότη, και τώρα είναι μόνος του. Φυγάς. Αντιμέτωπος με τον αδυσώπητο ρωσικό χειμώνα. Οι δικοί του άνθρωποι, οι επί δύο δεκαετίες συνεργάτες και σύντροφοί του στην Ενιαία Υπηρεσία Πληροφοριών, τον κυνηγούν. Και δεν είναι οι μόνοι που τον ψάχνουν…

Διακυβεύονται όμως πολύ περισσότερα από τη δική του ζωή. Πράκτορες και πληροφοριοδότες απ’ όλες τις πλευρές πεθαίνουν, ένας προς έναν. Και ο Καρλ Λόγκαν είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να βάλει τέλος σε όλο αυτό. Μια για πάντα.

Ο Ρομπ Σινκλέρ παρουσιάζει το τρίτο καθηλωτικό βιβλίο της bestselling σειράς Ο Εχθρός με πρωταγωνιστή τον Καρλ Λόγκαν. Το Κυνήγι του Εχθρού είναι ένα κατασκοπικό θρίλερ γεμάτο δράση και ανατροπές που διαβάζεται με κομμένη την ανάσα.

ISBN: 978 960 507 143 1

Σελίδες: 384

Πρωτότυπος Τίτλος: Hunt for the Enemy

Μετάφραση: Χριστίνα Ριζοπούλου

Ο Ρομπ Σινκλέρ είναι ο συγγραφέας της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς μυθιστορημάτων Ο Εχθρός, με ήρωα τον Καρλ Λόγκαν, καθώς και της σειράς κατασκοπικών θρίλερ με κεντρικό χαρακτήρα τον Τζέιμς Ράικερ. Οι πωλήσεις των βιβλίων του ξεπερνούν ήδη τα πεντακόσιες χιλιάδες αντίτυπα. Πολλοί κριτικοί έχουν χαρακτηρίσει το έργο του ισάξιο με αυτό κορυφαίων συγγραφέων του είδους, συμπεριλαμβανομένων των Λη Τσάιλντ και Βινς Φλιν. Ο Ρομπ άρχισε να γράφει το 2009, όταν έδωσε στη βιβλιοφάγο σύζυγό του την υπόσχεση ότι μπορούσε να γράψει ένα θρίλερ που θα ήταν αδύνατον να το αφήσει κανείς από τα χέρια του πριν το τελειώσει. Έχει εργαστεί για δεκατρία χρόνια σε μια διεθνή λογιστική εταιρεία, αφότου αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ, το 2002, με ειδίκευση στη διερεύνηση οικονομικών απατών, τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο. Σήμερα έχει αφοσιωθεί εξολοκλήρου στη συγγραφή. Καταγόμενος από τη βορειοανατολική Αγγλία, έχει ζήσει και εργαστεί σε αρκετές αγχωτικές και πολύβουες πόλεις, μεταξύ των οποίων και η Νέα Υόρκη, ενώ σήμερα έχει εγκατασταθεί στα Γουέστ Μίντλαντς με τη σύζυγο και τους γιους του.

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews