Βιβλίο

«Το Πηγάδι της Αιωνιότητας»

«Το Πηγάδι της Αιωνιότητας»

Το πρώτο βιβλίο της συναρπαστικής τριλογίας «War of the Ancients» του Richard A. Knaak από τις εκδόσεις Anubis

Οι χιλιάδες θαυμαστές του κόσμου του Άζεροθ θα το αγαπήσουν!

Μήνες από τη μάχη που οδήγησε στην ήττα της Φλεγόμενης Λεγεώνας, μια μυστηριώδης δίνη εμφανίζεται στα βουνά του Κάλιμντορ. Τρεις παλαίμαχοι πολεμιστές πέφτουν στη δίνη και εκτοπίζονται στο μακρινό παρελθόν, σε μια εποχή που οι ορκ, οι άνθρωποι, αλλά και τα ανώτερα ξωτικά δεν είχαν εμφανιστεί ακόμα στον κόσμο. Είναι ο καιρός που οι Δράκοι Γνώμονες βρίσκονται στο απόγειο της κυριαρχίας τους – αλλά δε γνωρίζουν ότι πολύ σύντομα ένας από αυτούς θα προχωρούσε σε μια προδοσία που θα έφερνε το σκοτάδι στον κόσμο του Άζεροθ…

Στο πρώτο βιβλίο της επικής τριλογίας «War of the Ancients», η έκβαση του Πολέμου των Αρχαίων θα αλλάξει για πάντα, με τον ερχομό τριών ηρώων χαμένων στο χρόνο. Ο πρώτος είναι ο μάγος δράκος Κράσους, που έχει χάσει τις δυνάμεις και τις αναμνήσεις του. Σύντροφός του είναι ο άνθρωπος μάγος Ρόνιν, που διχάζεται μεταξύ της οικογένειας και της δύναμης. Aκολουθεί ο Μπρόξιγκαρ, ο ορκ που αποζητά έναν ένδοξο θάνατο. Οι παράταιροι αυτοί σύμμαχοι πρέπει να πείσουν τον ημίθεο Σενάριους και τα ξωτικά της νύχτας για την προδοσία ανάμεσά τους…

Η Blizzard Entertainment επαναφέρει τα βραβευμένα της βιβλία στην πιο επίκαιρη μορφή τους!

Τα βιβλία του κόσμου του Warcraft έχουν πουλήσει περισσότερα από 9.000 αντίτυπα στην Ελλάδα.

Από τις Εκδόσεις Anubis θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2023 το δεύτερο και τρίτο βιβλίο της τριλογίας «War of the Ancients», με τίτλο «Η Ψυχή του Δαίμονα» και «Η Τελική Σύγκρουση».

Μετάφραση: Χρύσα Μάγκρα

Πρωτότυπος τίτλος: The Well of Eternity

Σειρά: War of the Ancients Trilogy, Βιβλίο 1

ISBN: 978-960-306-564-7

Σελίδες: 380

Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία

Ο Richard A. Knaak γεννήθηκε το 1961 στο Σικάγο. Μεγάλωσε περιστοιχισμένος από έργα φαντασίας και δεν άργησε να αρχίσει και αυτός να γράφει.

Είναι ο δημιουργός της best selling σειράς Dragonlance – Τhe Legend of Huma και Dragonrealm. H συνεργασία του με τη Blizzard μάς έδωσε έξι μυθιστορήματα για τη σειρά Diablo και συνολικά δέκα έργα στο σύμπαν του Warcraft.

O Κnaak συνεχίζει να επεκτείνει αγαπημένους κόσμους φαντασίας, αλλά και να δημιουργεί τους δικούς τους.

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews