Κινηματογράφος

«Amsterdam»

«Amsterdam»

3 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

Δεκαετία 1930: Τρεις κολλητοί φίλοι γίνονται μάρτυρες μιας δολοφονίας, θεωρούνται βασικοί ύποπτοι και μπλέκουν σε μια από τις πιο εξωφρενικές συνωμοσίες της αμερικανικής ιστορίας.

Διάρκεια: 134’

To Amsterdam είναι μια προσωπική υπόθεση για τον δημιουργό David O. Russell. «Η φιλία και η αγάπη είναι το θεμέλιο αυτής της ταινίας» λέει ο Russell, «και κατά τη γνώμη μου, το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η φιλία ανάμεσα σε αυτούς τους χαρακτήρες. Η φιλία ανάμεσα στον Harold Woodman και τον Burt Berendsen είναι πολύ σημαντική και η συμφωνία ότι θα προστατεύει ο ένας τον άλλον για να μην πεθάνουν, η οποία στη συνέχεια συμπεριλαμβάνει και την Valerie Voze, είναι ο πυλώνας της ιστορίας. Είναι πολύ καλοί φίλοι, φίλοι που ξέρουν τις καλές σου πλευρές και είναι εκεί για να σου τις θυμίζουν».

Σενάριο/Σκηνοθεσία: David O. Russell

Ηθοποιοί: Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington,  Alessandro Nivola, Andrea Riseborough, Anya Taylor-Joy, Chris Rock, Matthias Schoenaerts, Michael Shannon, Mike Myers, Τaylor Swift, Timothy Olyphant, Zoe Saldaña, Rami Malek, Robert De Niro

Διεύθυνση Φωτογραφίας:  Emmanuel Lubezki

Σχεδιασμός Παραγωγής: Judy Becker

Κοστούμια: Albert Wolsky, J.R. Hawbaker

Μοντάζ: Jay Cassidy

Μουσική: Daniel Pemberton

Σχόλια

Κινηματογράφος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link