Βιβλίο

«Αυτό που συνεχώς ξεχνάς»

«Αυτό που συνεχώς ξεχνάς»

του Σωτήρη Καρύδη από τις εκδόσεις Αγγελάκη

Είναι δυνατόν να μην έχεις αντιληφθεί αυτό το «κάτι» που θα έπρεπε να είναι η βασική ενθύμηση στην καθημερινή σου ζωή; Υπάρχει πιθανότητα η υπενθύμιση αυτού του «κάτι» να εμπλουτίσει τη ζωή σου με τρόπους που δεν είχες αντιληφθεί μέχρι τώρα; Θα μπορούσε το «κουκούλωμα» αυτού που θα έπρεπε να θυμάσαι να αποτελεί κοινό χαρακτηριστικό της πλειονότητας των ανθρώπων γύρω σου; Πώς σχεδόν σύσσωμη η πανανθρώπινη κοινότητα υποπίπτει σε ένα τέτοιο «σφάλμα αρχάριου»;

Στις σελίδες του βιβλίου που κρατάς στα χέρια σου θα εξετάσουμε με όχημα τις λέξεις -μέσα από ένα σύντομο αλλά με κλειστές στροφές και απότομες κλίσεις ταξίδι στα ύψη αλλά και τα έγκατα της ανθρώπινης ψυχής- αυτό ακριβώς το σφάλμα, όπως επίσης τις πιθανότητες και τους τρόπους που έχεις στη διάθεσή σου ώστε να θυμάσαι ακριβώς αυτό: Αυτό που συνεχώς ξεχνάς.

ISBN: 978-960-616-268-8

Αριθμός Σελίδων: 144

Ο Σωτήρης Καρύδης γεννήθηκε το 1973 στην Αθήνα. Από μικρός ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και ειδικότερα τον υγρό στίβο. Ως φυσική απόρροια της αγάπης του για τη σωματική άσκηση σπούδασε Φυσική Αγωγή στο ΕΚΠΑ. Στα πρώτα χρόνια της ενήλικης ζωής του ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τις πολεμικές τέχνες. Κατέχει δίπλωμα προπονητή στα μη ολυμπιακά αθλήματα της μάχης υποταγής και πάλης υποταγής.

Κατά τη στρατιωτική του θητεία κατετάγη στις Ειδικές Δυνάμεις, απ’ όπου απέκτησε πτυχίο αλεξιπτωτιστού με τον βαθμό του Λοχία, ενώ παράλληλα ανέλαβε τον ρόλο του εκπαιδευτή υποψηφίων αλεξιπτωτιστών, όπως επίσης και των σχολείων αυτοάμυνας της Σχολής Αλεξιπτωτιστών.

Έγγαμος, με μια κόρη, διαμένει στην Αθήνα και εργάζεται ως σύμβουλος ειδικής φυσικής κατάστασης σε αθλητικούς συλλόγους.

Δηλώνοντας δια βίου αθλητής των στίβων, αλλά και της ζωής, ως χόμπι έχει την άθληση στην ύπαιθρο, τις πολεμικές τέχνες, τη λογοτεχνία και τη φιλοσοφία.

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

 • «Nitya Για Πάντα»

  της Έλενας Αντωνίου από τις εκδόσεις Silk Ένας όρκος αγάπης που κερδίζει την αιωνιότητα. Η καθηγήτρια γλωσσολογίας...

 • «Ciné – Theology»

  του Δημήτρη Ουλή από τις εκδόσεις Αρμός Με το Ciné-Theology ολοκληρώνεται μία τριλογία θρησκειολογικής και θεολογικής σπουδής...

 • «Οι γυναίκες»

  της Kristin Hannah από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος Μετά Το Αηδόνι και τους Τέσσερις ανέµους, η αγαπηµένη Κριστίν...

 • «Αθέατος πόνος»

  της Emily Wells από τις εκδόσεις Ίκαρος Μία συναρπαστική καταγραφή της χρόνιας ασθένειας, που εξερευνά την πολύπλοκη...

Copyright © 2015-2016 Clevernews